Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Cheterstwo nie popłaca ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Cheterstwo nie popłaca ! (/Temat-Rozwiazane-Cheterstwo-nie-poplaca-8)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - jakubixioraczek - 12-11-2009 17:46

ale pamiętaj że w grudniu nagrody podrożeją o 4 razy

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - BeSTeK - 14-11-2009 14:32

Skąd takie informacje?

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - Royside - 14-11-2009 15:00

Moim zdaniem nie warto kierować się plotkami z innych for , ekipa Lockerz jak będzie miała coś do zakomunikowania to napisze to na stronie i fałszywki typu "podobno ma być ..." są niesprawdzone w 100 % , jeżeli mają podrożeć to pewnie wiąże się to z pojawieniem się nowym opcji jak oglądanie filmików i granie w różne gry (patrz zakładki z ikoną telewizji na oficjalnej stronie, zastąpione COMING SOON).

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - xellos666 - 14-11-2009 20:18

no właśnie, już na początku jak się zalogowałem te dwie ikony zwróciły moją uwagę (bonie można było w nie wejśćTongue)...mam nadzieje że wkrótce je odblokują

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - Rede - 14-11-2009 21:21

(14-11-2009 20:18)xellos666 napisał(a):  no właśnie, już na początku jak się zalogowałem te dwie ikony zwróciły moją uwagę (bonie można było w nie wejśćTongue)...mam nadzieje że wkrótce je odblokują

Te ikony chyba każdego uwagę zwracają...Ja na początku myślałem że mi przeglądarka zamula Dodgy

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - Andre101 - 14-11-2009 23:38

A ja myślałem że jakiegoś buga mam i nie moge wejść. Ale do rzeczy jak np. koledze wysylam zapro na fikcyjne konta i on zaklada a pozniej on mi wysyla na moje maile a ja zakladam konta to bedzie ban czy nie lub nie dostane nagrody?

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - BeSTeK - 15-11-2009 00:08

(14-11-2009 23:38)Andre101 napisał(a):  A ja myślałem że jakiegoś buga mam i nie moge wejść. Ale do rzeczy jak np. koledze wysylam zapro na fikcyjne konta i on zaklada a pozniej on mi wysyla na moje maile a ja zakladam konta to bedzie ban czy nie lub nie dostane nagrody?

Prawdopodobnie wszystko zakończy się banem. Zależy od ilości kont, jednakże takie lame jakie wy robicie łatwo wyłapać dlatego ręczę paznokciem, że będzie ban, który albo spowoduje wyzerowanie ptz, zablokowanie konta albo nie możliwość kupowania nagród Smile

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - xellos666 - 15-11-2009 00:27

widzę że sporo osób kombinuję jak tu zarobić i się nie narobićTongue Myśle że dobrą opcją by było zakładanie kont z kawiarenek internetowych w różnych odstępach czasu ale gwarancji nie daje a sam wole nie kombinowaćTongue

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - BeSTeK - 15-11-2009 00:40

(15-11-2009 00:27)xellos666 napisał(a):  widzę że sporo osób kombinuję jak tu zarobić i się nie narobićTongue Myśle że dobrą opcją by było zakładanie kont z kawiarenek internetowych w różnych odstępach czasu ale gwarancji nie daje a sam wole nie kombinowaćTongue

Jak to mówię:

"Po to Bozia dała głowę, żeby myśleć,
Po to są programiści aby nas ograniczać".

Minie jeszcze dużo czasu zanim Lockerz będzie w 100% bez błędnie działającą stroną, ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie miał pomysł na złamanie zabezpieczeń. Sam mam kumpla, który poprzez zmienianie IP zaprasza wymyślonych przyjaciół książki telefonicznej. Ciekaw jestem czy dostał bana, albo wyzerowali mu konto ^^

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - Andre101 - 15-11-2009 13:06

Znaczy ja jeszcze tych kont nie zakladalem tylko sie zastanowialem czy zalozyc tak. Narazie mam sowje i matki na tym samym ip