![]() |
PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) (/Temat-PaidVerts-Goldenchase-Marketglory-dowody-wyplat-Poradniki-Jak-grac-tylko-na-PRIV-79242) |
RE: Market Glory Broweser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - MarketGlory - 06-11-2013 00:42 Witam i przypominam : ![]() Kolega Maxwell chyba nie przeczytał uważnie tego co pisałem;( Nie zakładajcie firm darmowych jak nie macie tego golda, bo nic nie zrobicie, szkoda tylko waszego czasu.Jak już któryś z was uzbiera lub wpłaci przez Paypala jakaś kwotę i będzie chciał otworzyć firmę to niech przed napisze do mnie, ja mu powiem co się najlepiej opłaca ![]() RE: Market Glory Broweser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - Optimist - 06-11-2013 00:44 Stwierdziłem, że spróbuje. Zarejestrowany z referencyjnego linku. Może jakiś poradnik? Czy coś? Niekoniecznie Twój, ale jakikolwiek? Na pewno zwiększenie mej wiedzy w zakresie MarketGlory przyniesie Ci niemałe korzyści. Pozdrawiam. RE: Market Glory Broweser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - MarketGlory - 06-11-2013 01:07 (06-11-2013 00:44)Optimist napisał(a): Stwierdziłem, że spróbuje.Witam i dzieki za rejestracje a co do poradnika to zapytaj wujka google napewno znajdziesz tego mnóstwo ja ci mój nie pasuje ![]() Gra ma taki poradnik jak się zarejestrujesz wejdź w wiadomości,ale to jest po Angielsku tu masz link: http://www.marketglory.com/info/documentation a co do Polskich to jak mówiłem jest ich dużo wystarczy wpisać w google, ja tam już nie potrzebuje poradnika sam doświadczyłem wszystkiego na własnej skurze ![]() RE: Market Glory Broweser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - vantage - 06-11-2013 11:35 Panowie, a realnie powiedzcie mi (jeśli nie chcecie oficjalnie to może być na PW) czy ktoś wypłacił stąd realną kasę i jaką ![]() Zastanawiam się nad rozpoczęciem przygody ![]() RE: Market Glory Broweser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - MarketGlory - 06-11-2013 12:36 (06-11-2013 11:35)vantage napisał(a): Panowie, a realnie powiedzcie mi (jeśli nie chcecie oficjalnie to może być na PW) czy ktoś wypłacił stąd realną kasę i jaką Witam przecież zamieściłem screeny w opisie.Jak bym nie wypłacił to bym nie grał w tą grę ![]() To co ja wyplaciłem to nic są tacy co miesięcznie wypłacaja kupę kasy ![]() TAMERLAN NAJLEPSZY W TEJ GRZE ALE TEGO CO ON SIE NIE DA OSIĄGNĄC ![]() ![]() TYLE WYPŁACIŁ OD POCZATKU SWOJEJ GRY NIE WIEM ILE ZAINWESTOWAŁ, ALE W OSTATNIM MIESIĄCU WYPŁACIŁ PONAD 8000 EURO. ON ZARABIA DUŻO BO NA AKCJE GRY SHARES ![]() JAK FUNDUSZ OSIĄGNIE 10.000 EURO A ZDAŻA MU SIE NAWET 3 RAZY W MIESIACU DOSTAJE 151526 *0,01 EURO=1515,26 EURO ![]() i JESZCZE PRZY TAKIM PRODUCTIVITY Z SAMEJ PRACY MA 200 EURO MIESIECZNIE TAK JAK MÓWIŁEM RE: Market Glory Broweser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - vantage - 06-11-2013 13:11 No owszem widziałem to, ale do było z pierwszego posta i miałem raczej na myśli bieżące wypłaty, no ok to pogramy. Ja już się kiedyś tu zarejestrowałem, ale jakoś nie specjalnie mnie to wciągnęło, może teraz spróbuje ![]() Jakieś rady na początek? ![]() Ewentualnie w co zainwestować kasę? A np. jeśli zainwestuję przykładowo 20 euro i za to kupię doświadczenie, to jak wysoki bonus dostanę po 3 dniach? Może ktoś mi powiedzieć jak to obliczyć? RE: Market Glory Broweser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - ingro85 - 06-11-2013 19:50 pytanko do znawców tej gry czy ktos pomoze mi zaczac grac w ta gre i opisze co i jak na pw piszczi zarejstruje sie z refa RE: Market Glory Broweser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - MarketGlory - 07-11-2013 13:07 (06-11-2013 19:50)ingro85 napisał(a): pytanko do znawców tej gry czy ktos pomoze mi zaczac grac w ta gre i opisze co i jak na pw piszczi zarejstruje sie z refa Witam przecież wszystko jest opisane wyżej w moim Tutorialu. Na początek nic innego jak tylko praca raz dziennie no i walki 10 razy jeśli ci się chce ale powiem szczerze że są mało opłacalne. Potem przecież możesz sie kogoś z gry zapytać lub napisać do mnie postaram się pomóc w miarę możliwośći ![]() Jakieś rady na początek? ![]() Ewentualnie w co zainwestować kasę? Co do inwestycji to najlepiej sie opłaca mleko no i kawa bo muszą ją kupować. Prawo popytu i podaży ![]() A np. jeśli zainwestuję przykładowo 20 euro i za to kupię doświadczenie, to jak wysoki bonus dostanę po 3 dniach? Może ktoś mi powiedzieć jak to obliczyć? [/quote] a co do tego euro to pamiętaj że dostajesz tylko 100 punktów expa a nie 100 punktów i 20 euro. Wzór jest następujący: ![]() i wychodzi ci productivity a co do liczenia wynagrodzenia to: the displayed salary(240Ron) * your productivity(Mamy na maxa czyli 1000)/ 1000. =240 Ron codziennie x 30 dni = 7200 Ron + bonus od rządu co 3 dni (500 Ron x 10 dni =5000 Ron ) = 7200Ron +5000Ron = 12000ROn /9,5Ron (cena jednego Golda) =1264gold /4 (bo tyle kosztuje 1 euro) daje nam =316 euro miesięcznie z samej pracy To jest jak by co dla Rumuni przy 1000 productivity, nie wiem ile wynosi ono obecnie w Polsce ale na pewno mniej i Gold droższy ![]() RE: Market Glory Broweser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - Optimist - 07-11-2013 15:54 Ile miesięcy trzeba by było pracować w MarketGlory dzień w dzień na etacie, aby uzbierać 40 EURO? Z ciekawości pytam - ciekawość mądrość rodzi ![]() RE: Market Glory Broweser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - MarketGlory - 07-11-2013 16:31 A Kto CI ten etat da:xd Tutaj wszyscy pracujemy na zlecenie nie masz stałej pensji, ani wynagrodzenia, no i experience z każdym dniem większe , co wpływa na nasza wydajność, więc nie umiem CI odpowiedzieć na to pytanie ![]() |