![]() |
Dogry.pl - Rób zadania i zdobądź nagrody w różnych grach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Dogry.pl - Rób zadania i zdobądź nagrody w różnych grach (/Temat-Dogry-pl-Rob-zadania-i-zdobadz-nagrody-w-roznych-grach-79033) |
RE: dogry.pl- darmowe boosty do gier - Weq - 23-01-2014 21:39 Działa ale dość długo zbiera się pkt. mało gier za które się je dostaje i długo trzeba czekać aż, bd nowe ![]() RE: dogry.pl- darmowe boosty do gier - mlodyyoker - 31-01-2014 15:02 Wypłacalna ![]() RE: dogry.pl- darmowe boosty do gier - M_arysia1987 - 07-03-2014 15:04 Dostał ktoś punkty za dodawanie pytań i odpowiedzi do gier? Z tym podobno jest największy problem. Darmowe RP w League Of Legends i nie tylko - BloNdyN - 27-03-2014 11:27 Witajcie. Jak wiecie gra zwaną league of legends jest dość popularna, dlatego postanowałem podać sposób na darmowe RP ![]() Pewnie myślicie, że to ściema, że nie ma darmowe RP do lol'a, ale jednak, Sam się zdziwiłem i doładowałem bratu rp bo sam w to nie gram (Dla mnie to gówniana gra - bez urazy ![]() A więc do dzieła: Rejestrujecie sie tu: Czysty link: http://dogry.pl Zakładając konto z refa, macie na start 30 pkt, a bez refa nic (Tak wiem trochę dziwne ale dobre i na start 30 pkt z refa nie ? ![]() Zakładacie konto i zdobywacie pkt na pare sposobów: 1. Grając w gry Online (Przez przeglądarki dla niekumatych), lub ściągnąć klienta gier (Niektóre ważą troszkę ![]() 2. Logując się dziennie macie 5 pkt 3. Za polecenie serwisu innym po 50-100 pkt zależy 4. Wypełniając ankiety coś jak subskrypcje (Startery się przydadzą ![]() 5. Za pisanie postów na ich forum (Tego nie sprawdzałem więc nie wiem ale ponoć działa bo czytałem ![]() Ja ss nie zrobiłem, bo sprawdzałem czy to działa jak pisałem i działało. Ale dam wam za to ss z innych forum z dwóch że potwierdzają działalnośc tej strony (Wiem mogłem zrobić ale nie wierzyłem, że się uda ![]() Ss że działa: ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mogę znaleźc drugiego forum, gdzie były ss ale tez potwierdzały wiarygoność. Ogółem ja zbieram prawie 4 dni i się udało. Najlepsze to, że jest tam możliwosć wymienienia pkt na inne rzeczy do innych gier. Jeżeli był już podobny poradnik, to przepraszam ![]() ![]() RE: Darmowe RP w League Of Legends i nie tylko - Adriano42 - 27-03-2014 12:03 Było już o dogry... Do kosza. RE: Darmowe RP w League Of Legends i nie tylko - BloNdyN - 27-03-2014 12:06 jak było to można usunąć. Chociaz tu nie widziałem ![]() RE: Darmowe RP w League Of Legends i nie tylko - zero4 - 27-03-2014 12:06 dobry patent RE: Darmowe RP w League Of Legends i nie tylko - BloNdyN - 27-03-2014 13:36 (27-03-2014 12:06)zero4 napisał(a): dobry patent Mam nadzieję, że się przyda. Sam dla brata wbiłem aby sprawdzic czy działa i zadziałało. W sumie na allegro to nieźle schodzi ![]() RE: Darmowe RP w League Of Legends i nie tylko - dovakhinpl12 - 27-03-2014 14:26 Nie chcę być niemiły ale bez starterów to tam nie podchodzcie ![]() Aczkolwiek macie szybki internet , startery - to jak najbardziej polecam ![]() ![]() Sprawdzał ktoś czy można dodać ten kod na rp (PSC) Do konta mypsc ? :"D RE: Darmowe RP w League Of Legends i nie tylko - BloNdyN - 27-03-2014 18:19 na allegro niezle schodza ![]() |