![]() |
Poradnik "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Poradnik "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. (/Temat-Last-update-zwiekszamy-wiarygodnosc-bloga-PPA-78531) |
RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - MrSkacowany - 17-11-2013 20:23 @Bolt masz blogspota czy wordpressa? Korzystasz z mojego kodu czy daniela? RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Bolt - 17-11-2013 21:17 Wp, twój kodzik, ale na moim hoście pliczek. Ogólnie to się wyświetla, ale potem jak się zmieni jak na screenie to przestaje i wtedy jest mniej ciekawie w sumie jest to o tyle dziwne że to się zmienia w momencie gdy w edytorze zmienie edytora tekstowego na wizualny, w sumie zawsze można wprowadzać zmiany a potem to podmienić ale jest to lekko uciążliwe RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Danny - 19-11-2013 09:54 (12-11-2013 22:15)MrSkacowany napisał(a): Udało mi się zrobić ten zegar bez ramki - a więc nie ma odsyłacza.: Gdzie Ty to wpisujesz? RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - MrSkacowany - 19-11-2013 14:12 @Bolt, rozumiem, że wstawiasz kod bezpośrednio w post przez edytor tekstowy a następnie po przełączeniu na tryb wizualny zegar się "psuje". Są dwie możliwości: 1. Wykorzystanie ramki: Cytat:<center> Warto jednak zaznaczyć, że wtedy może to nie wyglądać estetycznie, chyba że edytujesz kod odpowiednio i będziesz to gdzieś u siebie hostował. 2. Wklejenie kodu do szablonu. Otwierasz edytor w wp, wybierasz single.php i wklejasz kod w odpowiednie miejsce, najlepiej sam posprawdzaj, bo to zależy od szablonu. Wtedy twój zegar znajdzie się pod każdym twoim postem, ja z tego korzystam i jestem zadowolony. @Danny, ja wpisuję to w single.php i wtedy mam ten zegar pod każdym moim postem. Uniwersnalnego miejsca, gdzie możesz to wkleic w single.php Ci nie podam, bo to zależy od szablonu. Możesz to również edytować w poście przełączając na tryb tekstowy i wklejając to: Cytat:<center> Ja jednak polecam wklejenie tego do single.php. Oczywiście zakładam, że masz blog na wordpressie, jeżeli masz jednak blogspota wykorzystaj mój sposób z poprzedniej strony tego tematu. RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Pablo1979 - 20-11-2013 15:08 (13-11-2013 15:47)MrSkacowany napisał(a): Musisz shostować plik php - utwórz nowy txt, wklej tam mój kod z postu powyżej i zapisz jako zegar.php. Oczywiście możesz edytować takie rzeczy jak czcionka czy kolor tekstu.Dziękuje bardzo udało mi się ![]() RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Matty094 - 27-12-2013 23:02 Chciałem ten Last Application Update zrobić bez odsyłacza i był tu podany to zamiast daty wyskakuje mi : echo date('F d, Y'); ?> Jak to naprawić ? RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - matimus - 28-12-2013 10:26 Da sie zrobić tak żeby pokazywało zawsze że dwa dni temu była aktualizacja ? RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - rozekrr - 28-12-2013 10:29 Matty094, na 2 stronie tematu było pisane dokładnie o tym o co pytasz... ![]() RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - Slight - 28-12-2013 22:47 Dobry pomysł, reput poleciał, dzięki. ![]() Tylko kod w którym nie ma odnośnika do tej strony mi nie działa.. RE: "Last update" - zwiększamy wiarygodność bloga PPA. - wrnn - 29-12-2013 12:53 Dzięki wielkie, tego szukałem ![]() Wysłane z xperii Z za pomocą Taptalk |