Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Moralność - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355)
+---- Wątek: Moralność (/Temat-Moralnosc-77754)

Strony: 1 2 3

RE: Moralność - paolo10 - 10-10-2013 13:05

A ja jeśli mam być szczery, czasem gdy widzę że wpadły nowe rejestracje chce mi się śmiać, z ludzkiej głupoty. To tak jak zrobić komuś fajny kawał i jeszcze na tym zarobić Big Grin. Nie pamiętam dokładnie w którym, ale w jakimś serialu słyszałem cytat: "najlepiej zarabia się na ludzkiej głupocie, i po to właśnie mamy głupich ludzi". Hehe no co by nie mówić każdy swoją funkcję społeczną musi spełniać beka

Tak wiem, okropny ze mnie człowiek Jerk

RE: Moralność - Bandaid - 10-10-2013 17:11

Wreszcie się pojawił ktoś ogarnięty w morzu gimbusów które ostatnio opanowały to forum. Killer, propsy.
Cytat:A czy Tuska łapie moralność jak wszystko tnie ze swoją bandą a sobie kupują nowe Tablety za 2-3k zł? Raczej nie

Czy Tusk gdyby zobaczył kogoś z nas widząc ze nie ma co do gara wrzucić pomógł by wam? Pewnie ze nie.

Polska to taki kraj że aby coś mieć trzeba kombinować bo za 2-3 lata będzie jeszcze gorzej z naszym Polskim Rządem i Prawem
Jakie to typowo Polskie Wink Aż żal komentować. Tusk zarabia kilkanaście tysięcy złotych miesięcznie więc na tego tableta raczej może sobie pozwolić. Oczywiście gdyby go nie miał to odrazu wszystkim nam byłoby lepiej, Polska stałaby się krajem mlekiem i miodem płynącym. Oczywiście wy wszyscy zarabiający na easysub nie macie na chleb i wodę, wcale nie chcecie sobie kupić nowej komóry czy innego bzdeta.

RE: Moralność - damianus627 - 10-10-2013 17:13

Jak by obciąć pensje wszystkim politykom to by zaraz było więcej kasy w budżecie.

RE: Moralność - koniec - 10-10-2013 19:05

Bandaid, przy większości Twoich postów pozostaje wrażenie, iż to Ty jesteś prawdziwym gimbusem Wink Po co ta spinka?

RE: Moralność - lejtokole - 10-10-2013 23:02

koniec dobrze mówi polać mu! Jerk2 impreza