[Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com (/Temat-Pazdziernik-2013-Nabor-do-ekipy-forum-Zarabiam-com-77640) |
RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - MartinS - 09-10-2013 23:24 Wiek: 20 Zainteresowania: beatbox, motoryzacja, grafika, kobiety, wszystko co związane z komputerem, muzyka (rap (polski, zagraniczny), (muzyka lat '70s '80s '90s)) i wiele innych rzeczy Coś o sobie: Na forum znany głównie jako Paweł. Jestem zadowolonym* studentem UMCS (pozdro yazir), otwarty na nowe kontakty. Cały czas działam aktywnie w sieci, nowe pomysły, projekty. Wkrótce usłyszycie o mnie. Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: Zarobiłem dosyć dużo na PPA. Kupiłem PASSATA i miliony części do niego (uroki PRAWIE pełnoletniego auta). Poniekąd dzięki temu spełniłem większość swoich marzeń Ogólnie będzie z 50000zł zarobionych w sieci. Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: PPA, CPA, mediabuying, ogólnie wszystko co związane z reklamą. Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika):HTML na poziomie podstawowym, obsługa programu Photoshop na poziomie średnio zaawansowanym i kilka innych umiejętności, które posiada średnio rozwinięta małpa Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: Około 5-7godzin. Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Zarejestrowałem się na nim, a to już dużo. Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : NIE POŻAŁUJECIE Jeśli chcesz coś dodać to śmiało: Pozdrawiam, Paweł Passat MartinS http://i.imgur.com/M3c8G6X.jpg *kłamstwo : | RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - rozekrr - 10-10-2013 13:57 Wiek:23 lata Zainteresowania: Interesuje się komputerami, motoryzacją oraz moją pasją jest hodowla gołębi, jakoś tak po dziadku przeszło w genach Coś o sobie: Prosty chłopak z prostym interesem, wiedzący co ma robić za dzień, dwa... Pomocny, spontaniczny. Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: Osiągnięcia są różne, za dawnych lat zarabiałem jako webmaster, aktualnie zarobioną mam sumę z kilkoma 0 dzięki PPA. Dodatkowo czasami wykonam jakieś zlecenia typu strona www, grafika, dzięki czemu wpada także jakiś grosz. Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: PPA, CPA, webmasterka Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): Webmaster, grafik komputerowy grafiki wektorowej Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: Nie ma czasu określonego, przy komputerze spędzam sporą część swojego dnia, także z tym problemu nie będzie Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Pomoc użytkownikom, zgłaszanie tematów/postów niezgodnych z regulaminem forum, ikony na jasny styl, jestem także mentorem w PPA Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : Kto zostanie tutorem i tak zależeć będzie od ekipy forum, są osoby lubiane i mniej lubiane (mam nadzieję że jestem lubiany ), stosunkowo zdobywając to stanowisko wiem dokładnie co miałbym robić. Znam się na wielu metodach zarobku, większość poradników jest odnośnie PPA, i pokrewnych dziedzin, także dla mnie to żaden problem aby to przetestować i ocenić. Jeśli chcesz coś dodać to śmiało: Dodam tylko tyle że raz już pisałem podanie, i niestety nie wyszło, może tym razem szczęście się do mnie uśmiechnie Pozdrawiam! RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - Satan - 10-10-2013 19:12 HERE COMES THE PAIN Wiek: 17 Zainteresowania: wódka, siłownia Coś o sobie: Istna legenda tego forum. Pamięta czasy których nie pamięta (prawie) nikt z obecnej ekipy. Doświadczony w trollowaniu neosów na SB. Leniwy i zbanowany na SB. Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: Cos tam z Lockerz [*] wyciągałem, jakieś grosze z PPA Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: ppa ale niezbyt umiem Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): umiem szybko wydać hajs a potem przeżyć za 15zł miesiąc Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: zależy Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Byłem tłumaczem, VIPem, teraz userem. Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : No kurde, jak nie ja to kto ? Jak nie, jak tak #ZIP-SKŁAD. Dużo mordek mnie kojarzy i myślę że jestem odpowiednią osobą ze względu na masę. Jeśli chcesz coś dodać to śmiało: Potraktujcie to poważnie, pls ._ . Serio chce zostać tutorem .__ . RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - DDK - 10-10-2013 20:02 Wiek: 19 wiosen Zainteresowania: Informatyka, motoryzacja, astronomia, fizyka ( pozdrawiam Zdana inżyniera ). Coś o sobie: Mam na imię Adrian i mieszkam w nieprzyjaznym mieście jakim są Siedlce. Lubię zimne piwko i napalone dziewczyny. Jestem prawie od początku tego forum. Pamiętam nawet jak Satan był prawilnym tłumaczem ( pozdrówka ziomek! ) Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: Dorobiłem się Mondeło, domu na Karaibach, przeróżnej elektroniki takiej jak wielki zderzacz hadronów, łazik marsjański, kupiłem golfa kałcinowi i wiele innych przydatnych w życiu codziennym przedmiotów. Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: Oszukuję ludzi na Facebooku wciskając im darmowe fanty ( co za debile XD ), kiedyś trochę na hackach PPA zarabiałem ale zarobki miesięczne wysokości 50k USD nie były satysfakcjonujące ( moja żona ciągle chce żebym ją zabierał w drogie miejsca, oraz utrzymanie mojego gospodarstwa rolnego nie jest tanie, pomijając 10 prywatnych prostytutek które są tak brzydkie, że nie mogą na siebie zarobić ). Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): Programuję, grafikuję, robię obiad, sprzątam, robię metę z Jessim Pinkmanem itp. Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: W sumie to prawie nic, ale postaram się trochę. Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Pomagałem Bananowi w CSS, grafice ale jest niewdzięczny i chyba o tym nie pamięta Byłem też modem, ale przeszedłem na emeryturę państwową. Teraz tusk mało płaci to wracam na posadę Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : Jestem odpowiedni bo każdy mnie zna i zbiorę dużo reputów pod tym postem. Pozdrawiam całe SB!!!11!!111oneone!1!! Głosujcie na mnie, a nie pożałujecie! Wybuduję Wam autostrady i lotniska. Jeśli chcesz coś dodać to śmiało: 2+2 RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - Driver - 10-10-2013 23:37 Wiek: 17 (do 18 jeszcze tylko 4 miesiące ) Zainteresowania: - Sport - Komputery - Motoryzacja - Filmy/Seriale - Muzyka Coś o sobie: Mam na imię Karol. Uczęszczam do drugiej klasy Technikum Informatycznego i jestem spod Warszawy Na forum siedzę od ponad 3 lat i na pewno sporo osób mnie zna Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: Osiągnięcia mam spore, dużo by pisać, ale m.in: PPD,PPA,Lockerz i inne serwisy z nagrodami. Moim głównym celem teraz jest zebranie pewnej sumy na samochód Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: - PPA - Bukmacherstwo Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): - Podstawy HTML i CSS - Obsługa Photoshopa na poziomie średnio zaawansowanym - dobra znajomość języka angielskiego - niewielka znajomość języka rosyjskiego oraz niemieckiego Aktualnie zaczynam również uczyć się programowania. Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: ok. 8h-10h, a w weekendy więcej Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Napisałem parę poradników (to jeszcze za czasów Lockerz) Byłem również Tłumaczem. Czasami pomagam na PW, jeżeli ktoś ma jakiś problem. Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : No cóż, myslę że będe odpowiednią osobą, ponieważ nie toleruje oszustwa i spamowania na forum durnymi postami i tematami. Jak na tutora przystało lubię pomagać bezinteresownie innym ludziom. Jeśli chcesz coś dodać to śmiało: Pozdro dla wszystkich kandydatów, niech wygra najlepszy RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - dawid1305 - 11-10-2013 11:07 Wiek: 18 Lat Zainteresowania: Informatyka , Programowanie , Tworzenie Stron www , grafika . Lubię słuchać Słonia ! WSRH Studio ! Coś o sobie: Jestem w 3 klasie Technikum Informatycznego , jeżeli uznam coś za ważne jestem wstanie poświęcić temu dużo czasu Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: Ponad 5 tys w PPA + jakieś wygrane w Lockerz Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: PPA Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): Programowanie 3/5 Tworzenie stron www 3/5 Photoshop 4/5 (Staram się być coraz lepszy) Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: 2h-8h Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Raportowanie postów, pomaganie userom. Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : Użytkownicy , którzy mnie znają wiedzą że zawsze można liczyć na moją Pomoc czy to na PW czy email/gg Jeśli chcesz coś dodać to śmiało: Moim Celem jest dojście do tego aby z neta czerpać jak największe dochody i starać się z tego utrzymywać POZDRO ! RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - Qwik - 11-10-2013 14:30 Wiek:19 Zainteresowania:Gry komputerowe,zarabianie pieniędzy,czytanie książek,słuchanie muzyki. Coś o sobie:Na forum jestem od 2011 roku.Zaczynałem swoja przygodę zarabiania od lockerz ale niezbyt mi to szło aż wreszcie zacząłem zarabiać na PPD.Po zmniejszonych zarobkach na PPD wkroczyłem w świat PPA i tutaj zarobiłem duże pieniądze.Dodatkowo interesuje się grami na PC oraz książkami z uniwersum "metro 2033" Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: Kilka tysięcy dolarów na PPA oraz kilkaset dolarów na PPD oraz jakieś pomniejsze nagrody.[/b] Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz:PPA i PPD Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika):wordpress,camtasia,paint,blogger Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: Średnio 5 godzin Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Staram się pomagać i brać czynny udział w dyskusjach na forum,założyłem temat z niszami w strefie dla wtajemniczonych,raportuje posty niezgodne z regulaminem,staram się znajdować oszustów oraz prowadzę bardzo "inteligentne" rozmowy na sb. Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : Byłem "super moderatorem" na podobnym forum o zarabianiu ale o wiele mniejszym nastawionym na PPD więc już mam doświadczenie na podobnym stanowisku Jeśli chcesz coś dodać to śmiało:Przeglądam internet w poszukiwaniu nowych informacji i sposobów zarabiania przez internet więc moje doświadczenie stale rośnie w tej kwestii RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - lukasz9669 - 12-10-2013 07:20 Wiek:17 zainteresowania:gry komputerowe ,zarabianie w necie ,biegi długo dystansowe,2 wojna światowa i piłka nożna Coś o sobie: Mam na imię Łukasz i jestem na forum od pomad roku .kocham biegać i zarabiać pieniądze w internecie Osiągnięcia w zarabianiu przez internet:kilka tysięcy na serwisach typu mypay i kubigo też trochę zarobiłem na PPA Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: PPA , Bukmacherstwo ,WYKONYWANIE ZADAŃ Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika):Wordpress,Obsługa Photoshopa na poziomie średnim,znajomości jerzyka niemieckiego,Paint,blogger,sony vegas Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum:3h Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum?:pomagam początkującym na forum tylko jak ktoś się zgłosi raportuje nie zgodne rzeczy na forum zapraszam różne ludzi na forum Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : hmm ja po prostu lubię sprawiedliwości i zawsze pisze co myślę nigdy nie oszukałem nikogo i nie zamierzam Jeśli chcesz coś dodać to śmiało: lubię te forum od pierwszego wejścia na nie a jeżeli chcecie mieć młodego maratończyka w zespole to bieście mię RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - Majka - 12-10-2013 20:36 Wiek: Kobiet o wiek się nie pyta (26+) Zainteresowania: Film, muzyka, internet i sport. Coś o sobie: Eeee... Nie lubię o sobie pisać. Zwykła kobieta... pracuję, zajmuję się domem, lubię imprezy.... Męczy mnie monotonia, nie lubię zakłamanych osób, braku kultury. Zalety: miła, szczera, spontaniczna Wady: Łatwowierna Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: Stałe, systematyczne zarobki 2000-3000 zł na miesiąc. Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: Oczywiście GPT:Spondokdo, Mise Gagnante, Kronocash. Serwisy związane z subskrypcją sms: Easysub i Freebiz (czasami Fires) Facebook, Programy partnerskie - HMA Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): Photoshop - średni poziom Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: Dni robocze ~ 4h Dni wolne od pracy ~ 8h Co do tej pory zrobiłaś dla Naszego forum? Pomagam każdej osobie czy w danym temacie na otwartym forum czy też PW. Pomagam nowym forumowiczom zwłaszcza gdy stale pytają o to samo: "W jaki sposób mogę zarobić" ) Otwarta dla każdego Chętnie biorę udział w "zabawach forumowych" . Staram się być aktywna na forum (od czerwca 2010 roku na forum - spędzony czas online: 2 miesiące, 4 Godziny, 45 Minut, 35 Sekund ) Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko: Kwestia zaufania. Przez całą mój pobyt na forum nikt się na mnie nie zawiódł i nie zawiedzie. Jestem uczciwa i nie zniechęcam się do pracy ani do ludzi. Jeśli chcesz coś dodać to śmiało: Powodzenia Wszystkim kandydatom. Niech wygra lepszy RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - mikiniki - 14-10-2013 07:24 Wiek: 22 lata Zainteresowania: Internet, pozycjonowanie Coś o sobie: Głównie zajmuje się pozycjonowaniem stron i prowadzeniem Fanpejdży na FB Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: W zależności od wkładu pracy, ale nie mniej niż 2tys miesięcznie Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: FB, troszku PPA, Allegro Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): Pozycjonowanie Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: Jak potrzeba, nawet 12godz (cały dzień online / 7 dni w tygodniu ) Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Staram się śledzić wszystkie tematy w dziale " Ogłoszenia " celem wyłapywania oszustów, gdyż nie toleruję tego ! Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : Hmm, cóż... Zarabianie w sieci to moja pasja od ponad 7 lat, jestem już dawno osobą dorosłą i myślę że odpowiedzialną, nie wdaje się w puste dyskusje, staram się aby wszystko było jak najlepiej. Jeśli chcesz coś dodać to śmiało:Służę pomocą. Pozdrawiam Wszystkich |