![]() |
Co można reklamować razem z easysub ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: Co można reklamować razem z easysub ? (/Temat-Co-mozna-reklamowac-razem-z-easysub-76777) |
RE: Co można reklamować razem z easysub ? - aero2 - 22-09-2013 17:46 Kody rabatowe, zniżka xx % do wszystkich sklepów internetowych. RE: Co można reklamować razem z easysub ? - Bandaid - 22-09-2013 17:59 OK, a teraz na serio świetna metoda (za reputy będzie więcej ![]() Możemy jej użyć na dwa sposoby, oba są ultra skuteczne. Do pierwszego będziemy potrzebowali FanPage'a. Tworzymy taki oto post: OMG widzieliście co się stało z Justinem? Haha ale dostał ![]() Oczywiście dajemy link do strony zablokowanej content lockerem ![]() ![]() Druga metoda, darmowa i równie skuteczna. Wchodzimy na YouTube na jakiś film wspomnianego Biebera i robimy komentarz: OMG! Did you saw what happened with Justin? OMG I'm so scared! I dajemy link do naszej strony. Powiecie, że nie można wstawiać linków w komentarzach na YT? Macie rację, ale można to obejść. Wrzucamy nasz link do skracarki goo.gl, następnie ze skróconego linka usuwamy http:// i zmieniamy / na \. W ten sposób nasz link możemy wstawić na YT ![]() http://www.mediafire.com/?det5h8i0mjcfm65 Pozdrawiam ![]() RE: Co można reklamować razem z easysub ? - fbreklama - 22-09-2013 18:13 2/39 możliwe że fałszywy alarm http://scr.hu/0ff7/okjxm (22-09-2013 17:59)Bandaid napisał(a): OK, a teraz na serio świetna metoda (za reputy będzie więcej RE: Co można reklamować razem z easysub ? - Bandaid - 22-09-2013 18:38 No brawo, udało ci się udaremnić ten mój atak ![]() Jest to jedyny działający darmowy bot do lajkowania komentarzy i NIE MA w nim żadnych wirusów. No ale jak kto woli, można sobie kupić UTube Beast za X$ lub VideoBay Bota za 25zł ( i to tylko na miesiąc). RE: Co można reklamować razem z easysub ? - 4midable - 23-09-2013 09:04 (22-09-2013 17:59)Bandaid napisał(a): OK, a teraz na serio świetna metoda (za reputy będzie więcej Tak czułem że biber nie umie gardy trzymać ![]() RE: Co można reklamować razem z easysub ? - prololex - 23-09-2013 09:18 - Serwis z darmowymi bonusami , premium smsami do gier . - Twoja twarz za 10 , 30 , 50 lat - Sprawdź czy jesteś hot . Podaj wzrost , wage , kolor oczu , włosy , kształt głowy i wynik w % - plotki , ploteczki , aby wejść do pokoju z gorącymi plotkami trzeba zrobić sub RE: Co można reklamować razem z easysub ? - dawid327 - 23-09-2013 11:36 Czy on/ona na Ciebie leci . Podajemy kilka cech charakteru własnych oraz osoby która na nas leci , oraz kilka cech wyglądu klikamy i pojawia się wynik oczywiście zawsze POZYTYWNY ! ![]() Coś +18 Najnowsze wersja Androida/ios/wp na twój telefon RE: Co można reklamować razem z easysub ? - Limitless - 23-09-2013 14:39 Myślę , że na pewno dodanie takich rzeczy jak : -darmowe konta brazzers,realitykings itp. ludzie na to lecą (wiem jak było w PPA do puki mi filmiku nie usunęli . -darmowe videostreamy do walk KSW,koncertów jakiś cwelków jak ; (One direction , bieber) -Możliwość zdobywania "realnych" nagród rzeczowych -fejk generatory do nabijania like na fp,twiter , generatory z opcją dodania np.1000lajków do aska albo 1000znajomych na fb. -darmowe keye do gier -generatory , które dodadzą np, 5,10,25,50$ na PP,skrill ![]() Miałbym jeszcze kilka pomysłów , jeżeli wprowadzicie oferty dla innych krajów ![]() RE: Co można reklamować razem z easysub ? - kompik - 24-09-2013 00:11 A rzucę coś co miałem w planach w PPA, ale mam za dużo innych pomysłów do zrealizowania i wydaje mi się, że to będzie odpowiednie miejsce. Jak wiadomo, dużo ludzi ogląda seriale i to masowo. Myślałem o stworzeniu serwisu gdzie znajdowałyby się przedpremierowe odcinki seriali a jeśli chodzi o niszę dla Polski to seriale tłumaczone. Pewnie ponad 90% oglądających, jeszcze zanim serial pojawi się w sieci w wersji oryginalnej, już szuka wersji z napisami. Więc tworzymy serwis przedpremierowy, piszemy ładnie, że jako pierwsi zawsze mamy dostęp do materiałów, które "wyciekły" dziwnym sposobem więc seriale mamy dzień wcześniej niż wszystkie inne serwisy z serialami i filmami online. Wystarczy tylko dobrze wypromować i mamy dobrą niszę na zarobki jak znalazł ![]() Reasumując, jak już wspomniałem można próbować 2 opcji. Jedna opcja zagraniczna - odcinki przed premierą w TV, druga opcja dla PL - jako pierwsi mamy napisy. Dużo seriali skierowanych jest dla odbiorców w wieku i w IQ przybliżonym do słuchaczek wyżej już gdzieś przez kogoś wspomnianego biebera więc jak dla mnie ma to przyszłość ![]() RE: Co można reklamować razem z easysub ? - Nubi - 24-09-2013 06:39 Jeżeli chodzi co by się miało pojawić to na pewno: -więcej konkursów ,takich jak słuchawki -coś związane z 1D (wiemy czemu 1D, biber itp) -jakieś kupony rabatowe ![]() |