![]() |
Częste pytania odnośnie Easysub.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: Częste pytania odnośnie Easysub.pl (/Temat-Czeste-pytania-odnosnie-Easysub-pl-76754) |
RE: Częste pytania odnośnie Easysub.pl - 4midable - 22-09-2013 12:42 (22-09-2013 12:30)lodzik496 napisał(a): Nie wiem z czym wy macie problem. Ja w każdym programie mam stopkę z informacją o kosztach itd. Me too RE: Częste pytania odnośnie Easysub.pl - EASYSUB - 22-09-2013 12:44 Witamy konkurencje ☺ Panie VEX z jakiej pan jest konkurencji ? jak pan nie chce nie musi pan mówić ale super ☺ łatwiej będzie udowodnić że godziny poświęcone prawnikom nie poszły na marne ☺ Więc zaczynamy : Cytat:EASYSUB napisał(a): 1.Czy reklamowanie easysub jest legalne ? - W ostatnim czasie poprawialiśmy linkowanie przez co wystąpił drobny błąd (stopka nie była przez chwilę pokazywana), ale został on już naprawiony. Podany artykuł dotyczy usługi SMS PREMIUM a nie SMS MT - Jak byś doczytał nasz regulamin sumiennie ( a może to jest celowy zamiar budowania nam czarnego PR ? ☺ aby nas pierw oskarżać a później czytać ☺) Użytkownik płaci tylko i wyłącznie za pobieranie od nas dzwonków mp3 a nie za udział w zabawie . Przed pobraniem opłaty użytkownik jest informowany SMS o cenie usługi. Jeżeli takiej osobie odpowiada ta kwota potwierdza to pinem który znajduje się w tej samej wiadomości co koszty usługi ! Więc jest to nie realne aby użytkownik nie był świadomy kosztów usługi na naszej www i po podaniu pinu dopiero jest pobierana pierwsza opłata. - I aby pan ,,vex" już więcej nie pisali bo pewnie też to jego przypadek : Jeżeli opłata jest pobrana przed podaniem pinu pomagamy złożyć wniosek o reklamacje do sieci. Na ponad 2 000 000 nr tel mieliśmy tylko 1 taki przypadek gdzie ta osoba choć była pewna tego ze pobrano mu opłatę . Nagle gdy trzeba było przejść się do operatora stwierdziła że jednak jej nic nie pobraliśmy ![]() Więc podsumowując : Nasi partnerzy reklamują nasze darmowe zabawy >> My na naszych darmowych zabawach reklamujemy płatne dzwonki mp3 i co najwyżej to my odpowiadamy prawnie za promowanie płatnych usług dla tego też napisaliśmy że jesteśmy w 100% bezpieczni dla naszych partnerów. Cytat:Zapewne większość z Was słyszał o projekcie Akazoo firmy "Mobile Dialogue" około pół roku temu wypuściła Ona projekt pod nazwą "Badabee" - każdy kto ma facebooka na pewno widział stronę landingową tego projektu który znajduje się tutaj: http://pl.lp.badabee.com/MSISDNEntrycarr...eeTOPUP_PL strona programu darmowych doładowań easysub wygląda tak http://doladuj-za-darmo.pl/ Kto powiedział że my kradliśmy ? Czy jest pan świadom ze za oczernianie grozi odpowiedzialność karna ? Oczerniając nas publicznie jest to przestępstwo. Przytoczę panu : http://webhosting.pl/Oczerniasz.firme.w.Internecie.Mozesz.pojsc.siedziec.na.dwa.lata I przy kolejnych tego typu oskarżeniach że jesteśmy złodziejami na 100% będziemy od pana egzekwować odszkodowania i zadość uczynienia. Ale żeby zaspokoić pańską ciekawość : Jak widać nie tylko my kupujemy gotowe szablony przykład : http://lokalizator.easysub.pl/ - nasz http://themeforest.net/item/glocal-responsive-directory-template/4949656?WT.ac=search_thumb&WT.seg_1=search_thumb&WT.z_author=uouapps - oryginał Jeśli w innej sieci afiliacyjnej trafi się podobny program to oznacza że kupiliśmy ten sam szablon Cytat:Dodatkowo posiadam jeszcze 3 pytanie. Jak ustosunkowują się Państwo do artykułu 286 kodeksu karnego? Tutaj pozwolę sobie zacytowac pierwszy paragraf: Powtarza się pan tak jak wyżej napisałem tą odpowiedzialność bierzemy na siebie ☺ ponieważ nasi partnerzy reklamują darmowe Programy a nie płatne. Cytat:Z tego co mi wiadomo, mieliście również poruszyć temat pobieraczka Stwierdziliśmy że nie ma sensu bo nie mamy żadnego powiązania z tym serwisem ☺ Więc nie chcieliśmy zaczynać dyskusji na ten temat. RE: Częste pytania odnośnie Easysub.pl - daniel42na - 22-09-2013 12:50 Dlaczego więc jeszcze niedawno w regulaminie można było znaleźć inną nazwe firmy, mianowicie Smart Tech Connect Ltd ? RE: Częste pytania odnośnie Easysub.pl - Madroxx - 22-09-2013 12:58 No jak się ma spółkę LLC a jeszcze lepiej LTD to sobie można robić przekręty. RE: Częste pytania odnośnie Easysub.pl - Kzn - 22-09-2013 12:59 Jak widać konkurencja sieje ferment ![]() RE: Częste pytania odnośnie Easysub.pl - Vex - 22-09-2013 13:02 (22-09-2013 12:44)EASYSUB napisał(a): Witamy konkurencje ☺ Panie VEX z jakiej pan jest konkurencji ? jak pan nie chce nie musi pan mówić ale super ☺ łatwiej będzie udowodnić że godziny poświęcone prawnikom nie poszły na marne ☺ Aktualnie z żadnej ale zapewne to się zmieni. Więc zaczynamy : Cytat:- W ostatnim czasie poprawialiśmy linkowanie przez co wystąpił drobny błąd (stopka nie była przez chwilę pokazywana), ale został on już naprawiony. Podany artykuł dotyczy usługi SMS PREMIUM a nie SMS MT Kpią Państwo? wystarczył mail z prośbą o usunięcie stopki i tak się stało Cytat:- Jak byś doczytał nasz regulamin sumiennie ( a może to jest celowy zamiar budowania nam czarnego PR ? ☺ aby nas pierw oskarżać a później czytać ☺) Użytkownik płaci tylko i wyłącznie za pobieranie od nas dzwonków mp3 a nie za udział w zabawie . Przed pobraniem opłaty użytkownik jest informowany SMS o cenie usługi. Jeżeli takiej osobie odpowiada ta kwota potwierdza to pinem który znajduje się w tej samej wiadomości co koszty usługi ! Więc jest to nie realne aby użytkownik nie był świadomy kosztów usługi na naszej www i po podaniu pinu dopiero jest pobierana pierwsza opłata. Za pobranie dzwonka? Kolejne kpiny... aby móc pobrać owy dzwonek użytkownik pierw musi otrzymać od Was płatną wiadomość z linkiem do owego dzwonka aby mógł pobrac te super cenne mp3. Cytat:Jeśli w innej sieci afiliacyjnej trafi się podobny program to oznacza że kupiliśmy ten sam szablon Więc nie wiem jakim cudem gdy Najpierw na jednej z domen promowałem Badabee potem dla testów rzuciłem Państwa program zostałem JA oskarżony o kradzież grafiki? Cytat:Powtarza się pan tak jak wyżej napisałem tą odpowiedzialność bierzemy na siebie ☺ ponieważ nasi partnerzy reklamują darmowe Programy a nie płatne. Darmowe programy? ![]() ![]() Nie mam więcej pytań ![]() RE: Częste pytania odnośnie Easysub.pl - sialala5 - 22-09-2013 13:05 Vex wyjdź i nie wracaj. RE: Częste pytania odnośnie Easysub.pl - EASYSUB - 22-09-2013 13:06 (22-09-2013 12:50)daniel42na napisał(a): Dlaczego więc jeszcze niedawno w regulaminie można było znaleźć inną nazwe firmy, mianowicie Smart Tech Connect Ltd ? W Polsce jest niewiele kancelari które rejestrują spółki zagraniczne można je policzyć na palcach jednej ręki. Jeżeli ktoś się spieszy tak jak my aby jak najszybciej wystartować. Można korzystać z spółki kancelarii która jest spółką tymczasową. Więc możliwe ze pobieraczek korzystał z usług tej samej kancelarii. Pamiętajcie że otwarcie spółki w Polsce trwa kilka tygodni a co dopiero spółki zagranicznej ☺ RE: Częste pytania odnośnie Easysub.pl - losiaczek17 - 22-09-2013 13:22 jeśli chodzi o legalność programu, to z pewnością można go porównać z PPA. główna zasada jest taka sama - płatna subskrypcja, o której informacja jest w stopce strony (bo być musi). z tym, że w PPA jest dodatkowy dylemat dotyczący plików: prawdziwe łamią prawa własności intelektualnej, a oszukane z kolei wprowadzają użytkownika w błąd. Sądzę, że najlepiej byłoby, gdybyście jako serwis zainwestowali te zapewne grosze i każdy z tych programów działał na zasadzie loterii - czyli przynajmniej kilku z tych kilku tysięcy ludzi zarejestrowanych tam rzeczywiście coś wygrało/dostało etc. choćby to miało być np. 5 par słuchawek lub 3 doładowania. dzięki temu ostatecznie w regulaminie można by zawrzeć notkę, że rzeczywiście te doładowania, czy słuchawki są do wygrania, a i my jako użytkownicy nie mielibyśmy aż takich wyrzutów sumienia promując linki jako 'darmowe doładowanie' etc. ps. wiem, że w doładowaniach jest tak, że jest ono do wzięcia, ale po iluśtam odebranych smsach. a mi chodzi o to, żeby one rzeczywiście były darmowe ![]() RE: Częste pytania odnośnie Easysub.pl - Madroxx - 22-09-2013 13:24 (22-09-2013 13:22)losiaczek17 napisał(a): jeśli chodzi o legalność programu, to z pewnością można go porównać z PPA. Loteria jest zastrzeżona dla Lotto i trzeba uzyskać na to zezwolenie. |