Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
( SCAM ) DollerSnowBux – Inwestycyjny, ale ciekawy - 5$ na PB ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: ( SCAM ) DollerSnowBux – Inwestycyjny, ale ciekawy - 5$ na PB ! (/Temat-SCAM-DollerSnowBux-%E2%80%93-Inwestycyjny-ale-ciekawy-5-na-PB-76520)

Strony: 1 2 3

RE: ( PŁACI ) DollerSnowBux – Inwestycyjny, ale ciekawy - 5$ na PB ! - papajaz69 - 29-09-2013 15:30

Przecież w pierwszym poście jest podana maksymalna ilość "Rented refferals" a z tego raczej jasno wynika, że taka możliwość istnieje Smile

RE: ( PŁACI ) DollerSnowBux – Inwestycyjny, ale ciekawy - 5$ na PB ! - djmichu - 30-09-2013 20:34

chce wypłacić kasę a nie mogę co jest mam uzbierane ponad 2 usd i wyskakuje The payout maximum for your account is $0.00. o co chodzi

RE: ( PŁACI ) DollerSnowBux – Inwestycyjny, ale ciekawy - 5$ na PB ! - papajaz69 - 01-10-2013 07:59

Może o to, że jest to BUX INWESTYCYJNY !

Żeby wypłacić - trzeba zainwestować. Wypłaca 130% inwestycji.

Ja czekam na kolejną wypłatę 3 dni i obawiam się, że to może być koniec buxa.

RE: ( SCAM ) DollerSnowBux – Inwestycyjny, ale ciekawy - 5$ na PB ! - papajaz69 - 04-10-2013 15:46

Ponieważ Admin zaczął "żebrać" o wpłaty na PayPal a w temacie wypłat niewiele się dzieje - zmieniam prefix na "scam"

Jeśli nastąpi "cudowne ozdrowienie" - dam sygnał.