Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! (/Temat-Typy-bukmacherskie-zwrot-gdy-przegrasz-76075) |
RE: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - michal_1311 - 13-09-2013 08:26 Jak do tej pory - dobry kontakt i typy ok czekam na pierwszy przelew i wszystko tu opiszę, Pozdrawiam RE: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - Corso - 13-09-2013 16:48 na bet at home też obstawiasz? RE: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - Rhaegar - 13-09-2013 17:02 bukmacher obojętnie jaki RE: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - Corso - 13-09-2013 18:26 daj mi twój gg na priv RE: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - sialala5 - 14-09-2013 06:40 Autor podaje typ tenis kobiet mecz Syrenki z chinulką grany na gemy? Siedzie w zakładach kilka lat i oglądam na bieżąco tenis, granie u kobiet na gemy? trzeba nie mieć rozumu... Twoje typy są jak uda... albo się uda albo się nie uda Szkoda tracić kasy. RE: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - Rhaegar - 14-09-2013 07:13 To widać, że mało się znasz pozdrawiam, bez odbioru. RE: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - create - 14-09-2013 07:43 Kolega Dawid aka Rhaegar wie co robi i udowodnił mi to nie tylko raz. Nie byłem pewny jego typów jak każdy zresztą pewnia na początku dlatego poprosiłem żeby podał mi jakiś typ tylko dla "testu" no i podał za kurs 3.75 początkowo mówie no gdzie wejdzie przecież gościu dostanie i to widać, a jednak.... Typ wszedł bez problemu ! Udowodnił mi tym samym że zna się na rzeczy dlatego też mu zaufałem i zaczynam z nim współpracę. Kontakt z Dawidem jest wzorowy poprzez gg, a jako osoba Kolega jest bardzo sympatyczny co mu się chwali A tu mały dowodzik ( żałuje że tylko postawilem 50 ale skad moglem wiedziec: P ): Jak najbardziej zachęcam do współpracy! RE: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - Rhaegar - 14-09-2013 07:50 no ale ja się ponoć nie znam dziękuję za pochlebną opinię RE: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - Kevintbg - 14-09-2013 08:35 Mógłbyś przesłać jakieś gg na PW Byłbym zainteresowany RE: Typy bukmacherskie, zwrot, gdy przegrasz! - surfer0700 - 14-09-2013 15:53 (14-09-2013 07:50)Rhaegar napisał(a): no ale ja się ponoć nie znam W moim przypadku nie trafiłeś z dwoma typami, więc jednak widać że nie chodzi tu tylko o to czy się znasz, ale także o fart |