Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! (/Temat-Poszukiwanie-inwestora-pewny-zarobek-w-milionach-75753)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 23:16

Gdybym znalazł na prawdę inwestora, i mógłbym mu zaufać, to z chęcią napisałbym biznes plan i mu go przedstawił.

Napisane chaotycznie bo pisałem to na telefonie, a nawet jak mam tam wpisanych trochę więcej znaków to klawiatura mi się przycima.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - diabloo07 - 02-09-2013 23:18

Ale to nie Ty masz ufać inwestorowi, tylko on Tobie, bo Ty nic nie tracisz, a on traci sporo pieniędzy.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 23:21

No tak właśnie, dobrze mówisz, lecz nie do końca. Zaufanie musi być właśnie odwrotne, czyli z mojej strony w jego, ponieważ to właśnie ja trace pomysł wart fortune przedstawiając biznes plan. Inwestorowi zaufanemu któremu go przedstawie, jestem w 100% pewny że nie zrezygnuje z tej oferty, a wpomoże ten projekt najbardziej jak się da.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - diabloo07 - 02-09-2013 23:24

Gdyby pomysł był wart fortunę, to zrobiłbyś dużo więcej niż napisanie chaotycznego posta na forum o zarabianiu. Jest bardzo dużo miejsc w internecie, gdzie przy dobrym pomyśle, przedstawionym w odpowiedni sposób można znaleźć inwestora.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 23:29

Niecały rok temu pisałem, to na 2 portalach o inwestorach. Wszysko składało się z bardzo obszernej wiadomości. Jednak każdy odpowiadający na mój temat to ludzie którzy nie mieli bladego pojęcia o inwestowaniu, tylko to ktoś z poniżej 110 iq który 'ma' pieniądze. Nie chce takiego inwestora, chce takiego który ma poukładane w głowie i wie co z czym sie je, a nie nazywa się inwestorem bo ktoś mu powiedział żeby kupić ziemię.

Mówiąc krótko - co do tego pomysłu to chce takiego człowieka który jest ogarnięty, wzbudza zaufanie i na prawdę chce się przyłożyć do tego projektu, a nie zwykłego buraka co pomyśli 'a spojrze w biznes plan'..

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - yazir - 02-09-2013 23:30

(02-09-2013 21:43)Krytyk napisał(a):  Chodzi dokładnie o to że opierało by się to na handlu, a dokładniej kupowanie rzeczy materialnych o nawet 50% taniej, a wszystko podpierałoby się na portalu aukcyjnym. No tak, pewnie myślicie że kto by coś specjalnie sprzedawał o połowe taniej, no ale nie jet tak do końca jak myślicie, bo w tym jest taki system że opłacałby się zakup jak i sprzedasz, a przy tym pieniądze kupujących wpływałoby na nasze konto.

Portal aukcyjny? Jak by to niby miało działać skoro wszystko wpływało by na "nasze konto". Skoro portal aukcyjny to pieniądze idą od kupca do sprzedawcy...
Czyżby genialny pomysł zarabiania na nocnych lokatach? Zostanę milionerę Jerk2

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - diabloo07 - 02-09-2013 23:31

To pisz dalej, szukanie odpowiedniej osoby to nie jest łatwy proces i powtórzę, że na forum o zarabianiu nie znajdziesz inwestora.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 23:33

Yazir, niestety również i Tobie nie odpowiem.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 02-09-2013 23:38

No to ja poproszę info ma PW bo poki co to wywnioskowalem z pierwszego posta, że przed wakacjami sobie to wymysliles, teraz czas na rozpoczecie gimnazjum to i czasu na rozkrecenie biznesu nie ma. Co do kupowania rzeczy 50% taniej to jest jak najbardziej mozliwe, tyle ze to beda podroby, ktore sa oczywiscie nielegalne w dalszym obrocie.

ps. podpunkt o zaufaniu w biznesplanie? Szkoda, że ty nie masz chyba pojęcia co to biznesplan.. jeśli nie wiesz co oznacza dane slowo to uzywaj innego, ktore znasz.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 23:43

Źle zrozumiałeś. Pomysł wymyślony 5 lat temu i był ciągle udoskonalany. Takiemu człowiekowi jak Ty, mógłbym gdzie nie gdzie zaufać, jednak raczej nie do końca. A byłbyś zainteresowany?

To nie są żadne podróby, i to nie Ty sprzedajesz, czyli ludzie indywidualni i firmy.

Z tego co wiem, to w biznes planie trzeba też szegółowo opisać pomysł. hmm?