Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
matek697 - dziennik pracy PPA - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: matek697 - dziennik pracy PPA (/Temat-matek697-dziennik-pracy-PPA-75547)

Strony: 1 2 3

RE: matek697 - dziennik pracy PPA - matek697 - 19-09-2013 08:39

Witam po małej przerwie
Smile
Jestem w trakcie przeprowadzki, niestety nie mam za bardzo dostępu do internetu (jedynie w szkole) i w dodatku nie chciało mi się tutaj pisać dziennika ;d No ale zrobie to teraz aby potem nie mieć zaległośći. Wszystko w skrócie, gdyż przez większość dni zbierałem jedynie pkt na promocje filmów.

Dzień 16 (14.09)

Today's download earnings $3.07

Yesterday total earnings $2.42

Month's total earnings $52.33/$150

Dzień 17 (15.09)

Today's download earnings $3.71

Yesterday total earnings $3.07

Month's total earnings $56.04/$150

Dzień 18 (16.09) - Poniedziałek szesnastego

Usunięto mi główny filmik Sad Trzymał się długo - od 15 sierpnia, nie wrzucam go już ponownie.

Today's download earnings $0.00

Yesterday total earnings $3.71

Dzień 19 (17.09)

Today's download earnings $0.00

Yesterday total earnings $0.00

Dzień 20 (18.09)

Today's download earnings $0.01

Yesterday total earnings $0.00

Month's total earnings $56.05/$150

Dzień 21 (19.09)

Napisałem do Diqtiona i udało mi się ostatecznie podczepić domene pod bloga Big Grin W piątek będę miał internet + cały weekend więc przeznacze ten czas na nagranie nowych filmików (z nowym znakiem wodnym), wstawienie ich na vimeo i dołączenie do postów na bloga. Tongue
Nie ma co się oszukiwać - cel 150$ jest nie do osiągnięcia.. Ale porażka tylko motywuje mnie do dalszej pracy Smile

[Obrazek: szablon2_9.png]

No to tyle..
[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=uBxbIH23nPU[/my-youtube]

RE: matek697 - dziennik pracy PPA - Zemix - 25-09-2013 21:43

Na moich tak ciśniesz cały czas Big Grin ?

RE: matek697 - dziennik pracy PPA - matek697 - 26-09-2013 18:04

Nie, z twoich nisz narazie 0.06$ bo dodałem zaledwie trzy.
Mam fajne pomysły lecz czekam wciąż aby móc zrobić format i zacząć nagrywać. (w przeprowadzce przepadła mi płyta z windowsem i czekam aż przewioze wszystkie rzeczy i przeszukam).

@co do dziennika

Narazie stoję w miejscu, cel 150$ na wrzesień niestety nie zostanie osiągnięty.
Od 4 dni ani centa

Month's total earnings $63.27

Jednak tego tak nie zostawie, narazie odkładam siły, w weekend będę czytać dzienniki innych i zbierał siły na dalszą prace Smile (a dzienniki zawsze dawały mi kopa)

RE: matek697 - dziennik pracy PPA - matek697 - 30-09-2013 14:19

Podsumowanie miesiąca - wrzesień

Co tu dużo pisać - niezbyt udany miesiąć, co prawda lepszy niż poprzedni (wakacje, nie robiłem kompletnie nic) ale celu 150$ na koncie ultimate nie osiągnąłem, mogę mieć pretensje tylko do siebie. Szczerze to nawet nie wierzyłem w ten cel, myślałem że będę miał zapał do zarabiania lecz tak się nie stało.

Minusy:
- Lenistwo
- Brak motywacji (nawet mi się jej nie chciało łapać)
- Nie patrzyłem na cel = nie dążyłem do niego Wink

Plusy:
+ Zakupiłem domenę
+ Ogarnąłem nieco grafiki/wtyczek do bloga (teraz jedynie SEO/dodawanie postów ew. jakieś poprawki)
+ Coś tam zarobiłem
+ Zbierałem pkt na promo filmów, trochę tego mam (na przyszłość)
+ Porażka. Tak! to nie minus tylko plus - wyciągnę wnioski i na przyszłość będę się starał eliminować minusy i być lepszy Tongue

Month's total earnings $63.70

Hajsy wpadały w 90% ze starego hacka, który ogółem prawie 400$ dla mnie zarobił. Nie miałem żadnych pomysłów na nowe rzeczy (nawet jak kupiłem nisze od Zemixa to ich nie wykorzystalem #leń).

[my-youtube width=425 height=344]v_qDXOWAHq4[/my-youtube]

BONUS

Firecash to nie jedyny mój zarobek z września Jerk2
Kupiłem pod koniec miesiąca konto na AC (z tego forum, pozdrawiam), dałem za to 20 zł (zarobione na fc) a na koncie było do wypłaty 9$ (czyli 7zł profitu na start) oraz jedna fajna nisza, wrzuciłem jej filmik i po dwóch dniach:
Month's Earnings: $5.82
Gdzie dopiero dziś wpadło 6 leadów Big Grin

Dodałem post z tą niszą na bloga oraz yt.

Co do starej niszy z wakacji - nieco "upgraduje" już mojego hacka, nagram nowy filmik i dodam znów Smile Powinien generować znów niezłe przychody Big Grin

Jeszcze nie jestem pewien ale chyba przeniosę się na AC - stawki miażdzą, każde pobranie z US miałem jak do tej pory za 1$+ gdzie na FC jedno na 5 było za tyle.

JESZCZE JEDEN BONUS
Trochę się pobawiłem w easysub i proszę, zarobek z jednego dnia:
http://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?pos=-4243

Narazie wyciskam tam ile się da, niewykluczone że będę większość czasu przeznaczał na ten serwis (nigdy nie zarobilem 250 pln dziennie w PPA). Wiem, przy większym wysiłku bym zarobił lecz narazie korzystam z niszy easysub Big Grin

pozdrawiam

RE: matek697 - dziennik pracy PPA - davidek00 - 27-10-2013 19:11

Możesz napisać na gg? 4903372 Mam pytania odnośnie VB.

RE: matek697 - dziennik pracy PPA - callbux - 07-12-2013 15:09

zwroc uwage na jakosc nie na ilosc Smile

matek697 - dziennik pracy PPA - Vasaki - 25-02-2018 10:00

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.