Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu (/Temat-Firegifts-Oszustwo-Bany-opoznienia-padajace-serwery-0-kontaktu-75484)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 19:14

Surfer. Oni twierdza,że były robione. To ja im pisze,że to nie moje ip-ja nic nie robiłem. Moge wziąść czyjś reflink i nastukać mu kont i on dostanie bana? Chce logi. Chcę zobaczyć skąd ip pochodziło. Skąd te osoby robiły konta.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - surfer0700 - 29-08-2013 19:16

(29-08-2013 19:14)Golab napisał(a):  Surfer. Oni twierdza,że były robione. To ja im pisze,że to nie moje ip-ja nic nie robiłem. Moge wziąść czyjś reflink i nastukać mu kont i on dostanie bana? Chce logi. Chcę zobaczyć skąd ip pochodziło. Skąd te osoby robiły konta.

Najwidoczniej tak to działa. Jeżeli narobisz kont komuś z jednego IP, to on dostanie bana.
W sumie powinny zostać cofnięte punkty za konta robione multi, no ale skoro tak to działa...
wiadomo jak niszczyć konkurencję Jerk

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 19:19

Nom konkurencje łatwo pojechać ;D. No poczekam co odpisze administracja. Zaraz napisza,że pojechałem z takim tematem i to już w ogólę. Na maile fakt. Odpisujecie szybko. Ostatniego wysłalem 19:52 i czekam.
Proszę nadal o gg Vexa aby móc popisać szybko na privie bo mnie ta sprawa no cóż...

Za to, gdy admini zakończą temat to znaczy,że lecą w kulki.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - FireGifts.pl - 29-08-2013 19:24

Dobra kolego starczy Twojego kompromitowania się bo już mam dośc jak robisz z Nas oszustów. Link do screena: http://scr.hu/14ou/bz53c

W którym ewidentnie widać, że Twoje wszystkie konta to:

a) koszmail.pl
b) IP tak, tak wiemy każde inne ale czym sie różnią? jedynie końcówka czyli restart serwera - zmienne IP.
c) Wszyscy Twoi poleceni mają taki sam nagłówek przeglądarki?

Do ADMINISTRACJI proszę o usunięcie tematu który wprowadza w błąd innych użytkowników!

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - surfer0700 - 29-08-2013 19:26

Golab i co Ty na tego screena? Jerk
Niestety... ewidentnie widać że to są multi.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 19:29

No ciekawe. Mimo iż moje ip jest całkiem inne.
Firefox to najczęściej używana przeglądarka.
Podacie też ip które było użyte na mojej rejestracji.
Cieszę się też,że podajecie śmieszne dowody.
Spytam znowu? Po co miałbym robić te konta hmm? Na początku gdy zrobiłem konto przeliczyłem,że ps3 zdobędę w jakieś 6-8 miesięcy na loozie. Ale ktoś podał mi koszmail i zacząłem spamić ludzią.
Dużo ludzi ma dużo pkt ale jakoś mi się udało dostać bana. Dziwnę,że dziś dostałem bana a nie np. tydzień temu czy coś.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 19:31

Fakt to są multi. Lecz nie moje multi. Ja nie robiłem multi kont. Aaa... I jak mogłem robić multikonta będąc zalogowanym i pisząc na czacie?

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - freezea - 29-08-2013 19:35

Golab, nie kompromituj sie juz i najlepiej nic juz nie pisz, bo jak czytam twoje posty to widze zdenerwowanego bachora ktoremu nie udal sie plan Sad

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 19:36

Jaki plan typie? Po co miałbym to robić? Zrobił by to po 1. Na 1 restock. Po 2 na darmowym koncie.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - FireGifts.pl - 29-08-2013 19:37

Powiesz dlaczego jeszcze się kompromitujesz? Twoje IP podczas rejestracji dużo sie nie różni od tych podanych w przykładzie.

Najczęściej używaną przeglądarką jest Chrome jeśli już poruszasz ten temat.

I powiedz po co ktoś miałby zakładać Ci AŻ ponad 300 multikont? facepalm

Temat uważam za wyczerpany.