Poradnik: "Jak zbudować dobre FanPage?" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik: "Jak zbudować dobre FanPage?" (/Temat-Poradnik-Jak-zbudowac-dobre-FanPage-75204) |
RE: Poradnik: "Jak zbudować dobre FanPage?" - Bandaid - 27-08-2013 13:43 Czy ja wiem, czy tak łatwo można wszystko wyguglować? W każdym razie sądzę, że warto kupić poradnik choćby dlatego gdyż dzięki "trickowi" ukazanemu w nim oszczędzamy ok. 140zł Statystyki mojego FP założonego 6 dni temu, prowadzonemu metodami zawartymi w poradniku: Liczba fanów, i przede wszystkim ich aktywność jest wprost niewiarygodna jak na wiek FP. Biorąc pod uwagę, że 99% fanów to Brytyjczycy i Amerykanie to sądzę, że ten FP już jest wart kilkaset złotych! I to wszystko można mieć, za 5zł! RE: Poradnik: "Jak zbudować dobre FanPage?" - surfer0700 - 27-08-2013 13:49 (27-08-2013 13:37)Paradoks napisał(a): Poradnik czasem nie jest przetłumaczony z pewnego forum? Podłączam się do pytania. RE: Poradnik: "Jak zbudować dobre FanPage?" - Bandaid - 27-08-2013 13:59 Jakie forum macie panowie na myśli? Ja jestem autorem poradnika, i ja go napisałem. RE: Poradnik: "Jak zbudować dobre FanPage?" - Boguśś - 27-08-2013 14:56 Juz sie hejty zaczynaja na czlowieka ktory cos sam zrobil.. Bandaid, mozliwe ze dzis wezme.. Tak na 60-70% RE: Poradnik: "Jak zbudować dobre FanPage?" - Bandaid - 27-08-2013 15:08 Boguśś, w porządku, ale to chyba ostatnia sztuka którą sprzedaję. W poradniku użyłem screenów które mogę sugerować moją niszę, która okazała się "złotym strzałem" a nie mam czasu ani chęci go modyfikować. Tak więc proszę tutora o zamknięcie tematu. Poradnik: "Jak zbudować dobre FanPage?" - surfer0700 - 27-08-2013 15:10 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |