Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) (/Temat-Glupi-sposob-zarabiania-Pare-gorszy-75168) |
RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - Dennisek78 - 25-08-2013 01:02 Za słabe na surfer'a reba :OOO Surfer, daj repa RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - AnnaKa - 25-08-2013 01:14 Wiem że sposób słaby ale podałem Wam sposób W takim razie zapraszam do sprawdzenia mojego sposobu na systemy android apptrailers RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - paolo10 - 25-08-2013 21:56 No proszę mamy nowy oscylator ekonomiczny . Chociaż można się śmiać, ale swego czasu ludzie zarabiali po kilka tysięcy zł na przelewach jednogroszowych. Jak? Po prostu wysyłali multum przelewów po 1 gr (dzięki odpowiednim programom) z konta w zł na konto walutowe i 1 gr został zaokrąglony do np. 1 eurocenta, i tak każdy grosik zamieniał się w 4 gr . Póki banki się nie zorientowały spryciarze trochę kaski natrzepali, jak się okazało to było legalne, bo w sumie nie można nikogo skazać za wykonywanie tysięcy przelewów, pomysłowość ludzka nie zna granic RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - AnnaKa - 26-08-2013 00:55 Dlatego też szukam i liczę gdzie można zarobić , również myślałem jak można sprzedać bilony 1,2 gr bo miedź drogo stoi a wycofują przecież ten nominał ale oczywiście można iść za to | | | | oglądać Więc znalazłem ten oto sposób RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - szufliko - 26-08-2013 06:53 ale przesłane pieniądze są natychmiastowo zabierane z naszego konta i saldo wynosi 0 RE: Głupi sposób zarabiania (Parę gorszy) - AnnaKa - 26-08-2013 11:29 Skoro konto jest puste to co maja zabrac? |