Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
typy od szyszki - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: typy od szyszki (/Temat-typy-od-szyszki-75114)

Strony: 1 2 3 4

RE: typy od szyszki - mireck - 01-09-2013 23:32

Wytypuj kilka ciekawych wynikow to moze Ci ktos szybciej uwierzyc Wink i bez spiny peace Big Grin

RE: typy od szyszki - duzypawel - 02-09-2013 07:29

(01-09-2013 23:19)GrzesiX napisał(a):  
(01-09-2013 20:40)mareczek napisał(a):  Ajajaj grzesix uwziales sie na mnie widze i widze rowniez ze zazdrosc przemawia skoro tak sledzisz moje wypowiedzi ;] Postanowilem nie ryzykowac z US Open, gralem przez 4 dni za 20zl tasiemce i w koncu sie udalo. Pokaz juz byl jak widac w 1 dzien zarobilem prawdopodobnie twoja miesieczna pensje o ile nie wynosi ona mniej(moze stad ta zazdrosc). Jak rowniez pisalem i podkreslalem wielokrotnie, moja koronna dziedzina jest koszykowka, zwlaszcza NBA. Zaczekaj do koncowki pazdziernika, juz tylko 2 miesiace i wtedy staniesz sie dopiero zazdrosny moj drogi a do tej pory bez odbioru przyjacielu ;] A jesli dalej bedziesz mnie krytykowal to po prostu wrzuce cie na liste ignorowanych(o ile sie da) a jak nie to trudno, bede musial olewac takiego ciemniaka jak ty Wink

Ja grzecznie, a tutaj wyzywanie od ciemniaków. Po pierwsze - naucz się czytać. Gdzie skomentowałem Twój kupon? W którym słowie? Przewijając się po różnych forach widuje przeróżne kupony - ale to akurat dowód na to, że na bukmacherce DA SIĘ zarabiać. Jaka zazdrość? Denerwują mnie po prostu ludzie, co cwaniakują niemiłosiernie, a sami wiele do zaprezentowania nie mają. Do nich należysz Ty, bo pod niemal każdym tematem dokładasz swoje mądrości, a w dziale bukmacherstwo na tym forum jeszcze ani razu nie zabłysnąłeś wiedzą i umiejętnościami (no może poza jednym tematem z typami i kilkoma postami Jerk2). Krytykował? W moim temacie zacząłeś przelewać swoje mądrości. Jeśli ktoś zwrócił Ci uwagę, to wspominałeś żeby poczekać do września i wtedy się wykażesz, o US Open już zacytowałem. Jak na razie na tym forum to jesteś tylko takim cwaniaczkiem co to jego działanie kończy się na MOWIE - nie na czynie. Z niecierpliwością czekam na spełnienie Twoich obietnic, które pojawiały się w postach już kilkukrotnie... W przeciwnym wypadku wychodzisz troszkę na hipokrytę - sposób Twoich wypowiedzi pozwala mi jednoznacznie zdefiniować Twój wiek - szacuje 15-16 lat Smile

nie ma się co spinać, przejmować ani podejmować dyskuji - to jeszcze dziecko. być może nawet niepełnoletnie. teraz ta młodzież strasznie wyszczekana i totalnie niewychowana.

RE: typy od szyszki - szyszka_kol - 02-09-2013 08:45

(01-09-2013 23:00)mareczek napisał(a):  Hehe, piety mi mozesz lizac chlopcze, bez odbioru

chlopca to ty musisz sobie najpierw stworzyc o ile mozesz Smile ziomek daj sobie spokoj i odejdz w popłochu Smile

RE: typy od szyszki - kleomenes - 02-09-2013 09:01

Wszedłem zobaczyć czy ktoś gra tu dzisiaj na Podbeskidzie, a poczułem się jak za dawnych czasów w gimnazjum heh Big Grin

RE: typy od szyszki - ciemnebiznesy - 02-09-2013 09:07

nikt nie gra na Podbeskidzie Big Grin

RE: typy od szyszki - kleomenes - 02-09-2013 09:20

(02-09-2013 09:07)ciemnebiznesy napisał(a):  nikt nie gra na Podbeskidzie Big Grin

Really ? Big Grin Może nie 1 ale 1X powinno być.

[Obrazek: 8wcq.jpg]

Sorry za Exclamation

RE: typy od szyszki - ciemnebiznesy - 02-09-2013 09:29

Mnie tu pasuje jakiś over, ale to potem przeanalizuje, bo na razie jest za wczesnie Big Grin

RE: typy od szyszki - kleomenes - 02-09-2013 09:35

(02-09-2013 09:29)ciemnebiznesy napisał(a):  Mnie tu pasuje jakiś over, ale to potem przeanalizuje, bo na razie jest za wczesnie Big Grin
Wiesz, ja bardziej dla zabawy/rozrywki gram, tak że nie analizuję dogłębnie co i jak. Lekko tabelę przejrzę, ewentualny skład, kontuzje i jak ludzie typują oraz ich oceny. Z resztą widać po stawce Smile

RE: typy od szyszki - szyszka_kol - 02-09-2013 09:58

ja czuje sie jak w podstawowce na moje to trafia obie druzyny lub tak jak tam masz remis wygrana podbeskidzia Big Grin ale szkoda hajsu polska liga to wielka niewiadoma Big Grin

BELGRANO ok 1,90 5/10

LANUS ok 1,50 5/10

CAEN ok 1,60 4/10

KAISERSLAUTERN ok 1,50 5/10

ATROMITOS ATH ok 1,60 5/10

LA EQUIDAD ok 1,50 4/10

ONCE CALDAS ok 2,00 5/10

RIJEKA ok 1,70 5/10

DE GRAAFSCHAP ok 2,00 4/10

HELMOND ok 1,60 4/10

JONG TWENTE ok 1,70 4/10

VOLENDAM ok 1,60 4/10

ESTORIL ok 1,60 4/10

ISTANBULSPOR ok 2,20 3/10

JABLONEC ok 2,20 4/10

RE: typy od szyszki - kleomenes - 02-09-2013 10:09

To, że polska liga to wielka niewiadoma to się w zupełności zgadzam Smile Należało by też dodać, że polska ekstraklasa to także wielka pomyłka Big Grin