Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
xeno92 [ocena handlarza] na zlecenie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: xeno92 [ocena handlarza] na zlecenie (/Temat-xeno92-ocena-handlarza-na-zlecenie-74944)

Strony: 1 2 3

RE: xeno92 [ocena handlarza] na zlecenie - Szaman1644 - 26-08-2013 22:14

Kupiłem, ale ani razu nie wiedzialem, że są kradzione. Dowiadywałem się po fakcie dokonanym.

RE: xeno92 [ocena handlarza] na zlecenie - xeno92 - 26-08-2013 22:19

(26-08-2013 22:14)Szaman1644 napisał(a):  Kupiłem, ale ani razu nie wiedzialem, że są kradzione. Dowiadywałem się po fakcie dokonanym.
To tak samo jak PPA, tylko według mnie PPA to większe oszustwo, bo fanpage dawali mi sami do ręki, każdy może się liczyć z tym, że może stracić fanpage dając menadżera więc nie rozumiem o co ten cały zalot się tutaj szykuje.

RE: xeno92 [ocena handlarza] na zlecenie - Damkofr - 27-08-2013 12:54

xeno ale tutaj też nie jesteś szczery bo nigdzie nie napisałeś jasno że są z kradzieży a do ważny fakt.
Ja napewno żadnego FP od ciebie nie kupie! narazie

RE: xeno92 [ocena handlarza] na zlecenie - Szaman1644 - 27-08-2013 13:03

Nie dość, że kradzione to jeszcze przez swoje ceny zaniża wartości FanPagów.

RE: xeno92 [ocena handlarza] na zlecenie - daniel42na - 27-08-2013 13:05

Dobra, widze że jest tutaj niezły chaos to dodam coś od siebie.
Zaznaczam że nie pisze tego aby komukolwiek zaszkodzić, oczerniać czy zniechęcać, tylko żeby was troche uświadomić.
Uświadomić xeno że włamywanie się na konta czy pozyskiwanie dostępu nawet do fanpage jest przestępstwem, nie można w żadnym wypadku zasłaniać się naiwnością drugiej osoby.
W tym przypadku dodatkowo pokrzywdzona osoba dysponuje rozmową z osobą która jej konto zabrała i jeśli zgłosi sprawe na policje - pozamiatane.
Nie chce tutaj wklejać paragrafów bo to bez sensu, ale odkupując kradzione konto powinniście być świadomi co was może czekać.
Tyle ode mnie, myślcie.

RE: xeno92 [ocena handlarza] na zlecenie - matimus - 27-08-2013 17:51

Kupiłem już po fakcie Sad

xeno92 [ocena handlarza] na zlecenie - Coristo - 27-08-2013 19:32

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.