![]() |
(płaci) IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: (płaci) IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin (/Temat-placi-IDW-Silverclix-fajna-Aurorka-polski-Admin-74664) |
RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - zabajka - 30-08-2013 21:13 bux wypłaca ![]() http://adf.ly/UrmBN RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - papajaz69 - 31-08-2013 09:34 Wypłaca, wypłaca - co do tego nie było żadnych wątpliwości ![]() Dzisiaj ruszył konkurs Poleconych. Trwa przez cały wrzesień. 1. 1.50 $ AB + 2000 Link Ad Hits + 2000 Banner Ad 2. 0.50 $ AB + 1000 Link Ad Hits + 1000 Banner Ad 3. 0.10 $ AB + 500 Link Ad Hits + 500 Banner Ad 4. 0.05 $ AB + 200 Link Ad Hits + 200 Banner Ad 5. 0.02 $ AB + 100 Link Ad Hits + 100 Banner Ad Ja mam już minimum do wypłaty, ale pozbieram sobie jeszcze dni kilka - niech kwota będzie "konkretniejsza". RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - papajaz69 - 31-08-2013 22:01 I kolejny "news": Serwis ma akceptację Sejfika i Ymailz do promowania ich PTP. RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - zabajka - 01-09-2013 09:09 (31-08-2013 22:01)papajaz69 napisał(a): I kolejny "news": no to jest dobra wiadomość, ale też jest zła o której jako autor tematu nie wspominasz w aurorce mamy o 1 opcję zarobku mniej dostępną : nie mamy zarabiania poprzez PTP, jest wyłączone bo serwer ma za małą przepustowość i w październiku okaże się co będzie dalej z sekcją ptp RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - dariklon - 01-09-2013 10:12 Nie do końca jest tak jak piszesz zabajka, sekcja PTP działa, ale są wprowadzone ograniczenia co do promowania we wszelakich surfach. Więcej na ten temat znajdziesz w regulaminie strony. A w październiku w zależności jak wynegocjuję server ograniczenia zostaną zniesione. RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - zabajka - 01-09-2013 10:47 (01-09-2013 10:12)dariklon napisał(a): Nie do końca jest tak jak piszesz zabajka, sekcja PTP działa, ale są wprowadzone ograniczenia co do promowania we wszelakich surfach. Więcej na ten temat znajdziesz w regulaminie strony. A w październiku w zależności jak wynegocjuję server ograniczenia zostaną zniesione. no właśnie o to chodzi bo linki ptp reklamuje się przede wszystkim w surfach i manualsurfach, a tutaj jest na to blokada więc można powiedzieć, że na razie zarabianie dzięki ptp jest niedostępne nie pozostaje mi nic innego jak czekać na pozytywne zmiany ![]() ![]() RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - papajaz69 - 01-09-2013 13:42 Szczerze mówiąc, to gdybym był właścicielem Aurorki, pewnie tez bym wprowadził ograniczenia na surfy i autosurfy. Tylko generują sztuczny ruch z którego nic nie wynika. Takie "puste strzały". Mi ta Aurorka sie podoba a widać, że Admin podchodzi do tematu z głową i planuje systematyczny rozwój programu. Codziennie widać zmiany (teraz poprawił grafikę strony) i sadzę, że z tej strony będzie długo pożytek. ![]() RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - papajaz69 - 03-09-2013 16:00 Zleciłem pierwszą wypłatkę i ... dotarła instant !!! Obecnie jest ok. 50 reklam do wyklikania.[/u] RE: (płaci) IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - papajaz69 - 10-09-2013 15:12 Dzisiaj IDW-Silverclix otrzymał akceptację LuckyMails do promowania PTP, z tym że promować można tylko w klikach PTC, x-klik nie będą dopuszczane - taka jest umowa z adminką. Widać, że program się rozwija. Oby tak dalej ![]() RE: (płaci) IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - dariklon - 10-09-2013 18:29 Dziś otrzymałem akceptacje PTP pozostałych serwisów adminki Netele :clap: ADBiznes ClickMail ForsaPL WebAds Złotóweczka Dla chcących promować zapraszam na PW cena promocyjna 0,25$ za 1000 klików. PP, OKPay, PM. Przy większych zakupach również Payza oraz EGOPay. Z tym że przy EGOPay + 0.25$ opłaty. W sejfiku mam zaliczane 80% wejść zobacz foto. Nie musisz się zapisywać sam wystawie reklamę i otrzymasz raporty. A jeśli jesteś zapisany kliki dopiszę do twojego konta. |