Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? (/Temat-PORADNIK-Jak-zaczac-zarabiac-pieniadze-na-Adsense-74541)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - ciemnebiznesy - 25-08-2013 23:26

Czy jeśli zarabiam na adsense połączonym z youtube, to w filmiku też będą mi klikać w reklamę?

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - nasgaroth - 26-08-2013 15:22

(25-08-2013 23:26)ciemnebiznesy napisał(a):  Czy jeśli zarabiam na adsense połączonym z youtube, to w filmiku też będą mi klikać w reklamę?

Tak.

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - kornel45 - 02-09-2013 13:19

A jak to jest z filmikami? Można mieć konwersje 100%?

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - nasgaroth - 02-09-2013 13:34

(02-09-2013 13:19)kornel45 napisał(a):  A jak to jest z filmikami? Można mieć konwersje 100%?

A czy na przykład w jakimkolwiek programie afilacyjnym masz konwersje 100%? Toż to niemożliwe, tak samo i tutaj, jeśli próbowałbyś coś takiego zrobić, z wejścia ban. Konwersje należy utrzymywać niską, <4-5%.

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - Klin - 02-09-2013 14:44

nasgaroth zarabiasz w ten sposób ? Jeśli tak to w tej chwili dzienny Twój zarobek oscyluje w jakich granicach ?

Pozdrawiam

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - kremufka - 02-09-2013 17:03

skoro trzeba mieć zmienne ip, to po co polegać na innych i kazać im klikać w swoją strone skoro można samemu? mógłby mi ktoś wyjaśnić bo nie bardzo rozumiem

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - PokerStars1910 - 02-09-2013 17:16

(02-09-2013 17:03)kremufka napisał(a):  skoro trzeba mieć zmienne ip, to po co polegać na innych i kazać im klikać w swoją strone skoro można samemu? mógłby mi ktoś wyjaśnić bo nie bardzo rozumiem

Wykryją.

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - bart0sz - 02-09-2013 17:22

dojdą po randzę IP

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - nasgaroth - 03-09-2013 06:39

(02-09-2013 14:44)Klin napisał(a):  nasgaroth zarabiasz w ten sposób ? Jeśli tak to w tej chwili dzienny Twój zarobek oscyluje w jakich granicach ?

Pozdrawiam

Już nie zarabiam, przerzuciłem się na rzecz PPA Wink

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - Kompatybilny - 18-09-2013 05:42

A ja tak zacząłem zarabiać dwa dni temu i w ciągu razem około 20 min mam ponad 10zł. Użytkownicy podpowiedzieli mi, że warto ruch i ilosc klilnięć w reklamy zwiększać stopniowo. Taka jeszcze poorada nie piszcie na glownym czacie ex i nie wysylajcie swojego req tak jak ja to na poczatku zrobilem... Co do req to warto to sobie napisac w notatkiku i pozniej wysyłać, tylko kopiując. Jeżeli chcecie zrobić taki "ptaszek" w swoim req to musicie wpisac (y) od slowa yes. Jak macie jakieś pytania to piszcie Smile.
@edit
Dzisiaj dostałem tam bana, ponieważ napisałem do moderatora o zweryfikowanie i dostalem go za to, ze jestem z Polski... Trzeba znaleźć jakiś inny system na wymianę kliknięć w reklamy.