Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. (/Temat-Sprzedam-Mini-poradnik-na-zdobycie-pieniazkow-74497)

Strony: 1 2 3

RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - DawidFB - 15-08-2013 02:06

Tak są,dość sporo.
Mam pytanie do tych co kupili,działa Wam strona? Bo mi się nie chce załadowac,a nie wiem czy moze coś u nich z serwerem czy ze mna nie tak Smile

RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - Dominik1010 - 15-08-2013 07:32

Są problemy z serwerem ;] Była wiadomość od nich ;]

RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - donmateo16 - 15-08-2013 09:56

Zapewne jest to yovia.com facepalm
Nie ma to jak sprzedawać coś co można znaleźć na zagranicznych forach...

RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - Babcia_Irenka - 15-08-2013 10:22

(15-08-2013 09:56)donmateo16 napisał(a):  Zapewne jest to yovia.com facepalm
Tylko komu chcę się szukać Xpokerface

RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - donmateo16 - 15-08-2013 10:31

(15-08-2013 10:22)Babcia_Irenka napisał(a):  
(15-08-2013 09:56)donmateo16 napisał(a):  Zapewne jest to yovia.com facepalm
Tylko komu chcę się szukać Xpokerface

Jeżeli ktoś ogranicza się tylko do stron polskich to jedynie może czekać aż ktoś o tym napisze lub tak jak w tym p[rzypadku kupi to, ale wystarczy przejrzeć zagraniczne fora o zarabianiu i znajdziecie ten serwis oraz niektóre metody, które są sprzedawane na polskich forach np. konkurencyjnym do tego (każdy na pewno wie o jakie chodzi).

RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - Scoobyx - 15-08-2013 11:58

Na tamtą stronę w ogóle nie idzie się zalogować/zarejestrować. Po zalogowaniu przez fb, wyświetla się pusta strona :|

RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - DawidFB - 15-08-2013 13:06

Spróbuj wieczorem lub jutro bo od wczoraj trwają prace jakieś chyba.

[Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - surfer0700 - 24-09-2013 03:26

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.