Dziennik Pracy - Dzemba - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Dzemba (/Temat-Dziennik-Pracy-Dzemba-74035) |
RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 21-09-2013 12:08 DZIEŃ 16-17 Co zrobiłem - 2 podstrony - założenie konta i testowanie bota w "terenie" - małe ulepszenia na stronie - małe ulepszenia na stronie ciąg dalszy Dziś był dzień testowania botów oraz uzupełniania treści na stronie. Bot spisał się dobrze/bardzo dobrze wiec mogę uznać dzień za udany Zaktualizuje post zamiast pisać nowy, dalsze drobne prace nad strona Dziś UU - 0 Wszystkich UU - 5 RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 23-09-2013 22:54 DZIEŃ 18 Co zrobiłem - Pełna reorganizacja strony - Prace nad botem o roboczej nazwie "botNT" - (ukończony w 100%) - Jeden post - Mnóstwo uzupełniania treści Pracowity dzień! Dawno takiego nie było, dokończyłem pisać drugiego bota, dodałem posta (zawsze zastanawiam się za dużo czasu nad treścią ). I jestem w trakcie reorganizacji strony (nie wiem jak inaczej opisać te zmiany) . Dziś UU - 0 Wszystkich UU - 5 RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 24-09-2013 22:39 DZIEŃ 19 Co zrobiłem - Zmiana wyglądu newsów - Usuniecie kategorii newsów - Zbieranie materiałów na kolejnego bota - Zmiana wyglądu strony głównej Kolejny dzień człowieka pracy zaczęły pojawiać się randomowe osoby na mojej stronie bez jakiejkolwiek proporcji zreorganizowałem newsy tak, że nie posiadają swojej kategorii, dzięki temu ludzie będą bardziej skupiać się na menu wyboru bota niż na newsach na stronie głównej PS. WTF CO SIĘ DZIEJE XD w ciągu 5 minut kolejne 5 odwiedzin czyżby poczta pantoflowa ? Bo robotów nie zliczają mi staty jako UU. PPS. Nie wiem o co chodzi ale niech trwa dalej ponad 25 odwiedzin z polski przy zerowej reklamie w ciągu godziny Dziś UU - 25 Wszystkich UU - 30 RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 26-09-2013 00:12 DZIEŃ 20 Co zrobiłem - Nauka pięknych języków Autoit oraz C++ - Tworzenie planu rozbudowy bota do Metina2 Dziś tylko planowanie rozwoju strony oraz zbieranie materiałów i wiedzy do rozbudowy bota. Post z dnia 21 scalę z tym Dziś UU - 10 Wszystkich UU - 40 DZIEŃ 21 Co zrobiłem -Przeszukiwanie internetów w poszukiwaniu gotowych kodów botów Wielka dupa, 3 godziny szukania i nic porządnego nie znalazłem Zarobki Tygodniowe 3 Ebesucher - 0,15€ CPMLeader - 0,05$ Surf.fenka - 3,50 zł Dziś UU - 0 Wszystkich UU - 40 RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 07-10-2013 22:37 DZIEŃ 22-38 Co zrobiłem -Nic Przeprowadzka do akademika, ślub siostry oraz początkowo roczny zap***** zmusiły mnie do porzucenia zarabiania na jakiś czas, ale wracam i podaje staty z tego okresu, jak widać nie są imponujące. Przez ten okres UU - 15 Wszystkich UU - 55 Zarobki Tygodniowe 4&5 Surf.fenka - 7 zł Catshare - 0,05 zł RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 25-10-2013 18:45 Z wielkim smutkiem zamykam na czas nieokreślony ten dziennik, studia nie daj mi wystarczającej ilości czasu na robienie znaczących postępów w zarobkach, a pisanie ciągle tego samego mija się z celem. RE: Dziennik Pracy - Dzemba - callbux - 07-12-2013 15:11 powodzenia RE: Dziennik Pracy - Dzemba - alienkuba - 09-12-2013 18:51 Super dziennik. Estetyczny, przyjemnie sie czyta. Powodzenia ! Dziennik Pracy - Dzemba - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |