![]() |
Dziennik Pracy - Dzemba - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Dzemba (/Temat-Dziennik-Pracy-Dzemba-74035) |
RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 21-09-2013 12:08 DZIEŃ 16-17 Co zrobiłem - 2 podstrony - założenie konta i testowanie bota w "terenie" - małe ulepszenia na stronie - małe ulepszenia na stronie ciąg dalszy Dziś był dzień testowania botów oraz uzupełniania treści na stronie. Bot spisał się dobrze/bardzo dobrze ![]() ![]() Zaktualizuje post zamiast pisać nowy, dalsze drobne prace nad strona ![]() Dziś UU - 0 Wszystkich UU - 5 RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 23-09-2013 22:54 DZIEŃ 18 Co zrobiłem - Pełna reorganizacja strony - Prace nad botem o roboczej nazwie "botNT" - (ukończony w 100%) - Jeden post - Mnóstwo uzupełniania treści Pracowity dzień! Dawno takiego nie było, dokończyłem pisać drugiego bota, dodałem posta (zawsze zastanawiam się za dużo czasu nad treścią ![]() ![]() Dziś UU - 0 Wszystkich UU - 5 RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 24-09-2013 22:39 DZIEŃ 19 Co zrobiłem - Zmiana wyglądu newsów - Usuniecie kategorii newsów - Zbieranie materiałów na kolejnego bota - Zmiana wyglądu strony głównej Kolejny dzień człowieka pracy ![]() ![]() ![]() PS. WTF CO SIĘ DZIEJE XD w ciągu 5 minut kolejne 5 odwiedzin czyżby poczta pantoflowa ? Bo robotów nie zliczają mi staty jako UU. PPS. Nie wiem o co chodzi ale niech trwa dalej ![]() ![]() Dziś UU - 25 Wszystkich UU - 30 RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 26-09-2013 00:12 DZIEŃ 20 Co zrobiłem - Nauka pięknych języków Autoit oraz C++ - Tworzenie planu rozbudowy bota do Metina2 Dziś tylko planowanie rozwoju strony oraz zbieranie materiałów i wiedzy do rozbudowy bota. Post z dnia 21 scalę z tym ![]() Dziś UU - 10 Wszystkich UU - 40 DZIEŃ 21 Co zrobiłem -Przeszukiwanie internetów w poszukiwaniu gotowych kodów botów Wielka dupa, 3 godziny szukania i nic porządnego nie znalazłem ![]() Zarobki Tygodniowe 3 Ebesucher - 0,15€ CPMLeader - 0,05$ Surf.fenka - 3,50 zł Dziś UU - 0 Wszystkich UU - 40 RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 07-10-2013 22:37 DZIEŃ 22-38 Co zrobiłem -Nic Przeprowadzka do akademika, ślub siostry oraz początkowo roczny zap***** zmusiły mnie do porzucenia zarabiania na jakiś czas, ale wracam i podaje staty z tego okresu, jak widać nie są imponujące. Przez ten okres UU - 15 Wszystkich UU - 55 Zarobki Tygodniowe 4&5 Surf.fenka - 7 zł Catshare - 0,05 zł RE: Dziennik Pracy - Dzemba - dzemba - 25-10-2013 18:45 Z wielkim smutkiem zamykam na czas nieokreślony ten dziennik, studia nie daj mi wystarczającej ilości czasu na robienie znaczących postępów w zarobkach, a pisanie ciągle tego samego mija się z celem. ![]() RE: Dziennik Pracy - Dzemba - callbux - 07-12-2013 15:11 powodzenia RE: Dziennik Pracy - Dzemba - alienkuba - 09-12-2013 18:51 Super dziennik. Estetyczny, przyjemnie sie czyta. Powodzenia ! ![]() Dziennik Pracy - Dzemba - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |