Firecash czy Highcash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Firecash czy Highcash (/Temat-Firecash-czy-Highcash-73903) |
RE: Firecash czy Highcash - Szaman1644 - 04-08-2013 07:10 Dorzucę jeszcze swoje zdanie o AC. Z tego co słyszałem to wiele jest tam cofanych fraudów, co może niektórych zniechęcić. Jestem w HC od 3 miesięcy i cofneli mi zaledwie 7$. RE: Firecash czy Highcash - TastemanPL - 04-08-2013 07:13 Przepraszam na temat moich zarobków formujesz sobie zdanie na Fc? No przepraszam. RE: Firecash czy Highcash - Bandaid - 04-08-2013 08:52 [undefined=undefined] Dorzucę jeszcze swoje zdanie o AC. Z tego co słyszałem to wiele jest tam cofanych fraudów, co może niektórych zniechęcić. Jestem w HC od 3 miesięcy i cofneli mi zaledwie 7$. [/undefined] Zarobiłem na AC czterocyfrową kwotę i miałem raptem jednego frauda.... |