Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock (/Temat-Potwierdzenia-zdobycia-nagrod-oraz-styczniowy-restock-739) |
RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Mrowa91 - 15-01-2010 17:23 Good morning members from Lockerz HQ. 1) we're hard at work on our entertainment launch for you in February--when you'll be able to earn PTZ by watching cool videos or trying out a new game on the site. 2) Yes, there will be a January redemption before the end of the month. RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Zythus - 15-01-2010 18:14 No, to wiadomo. Ale dobrze, ze w lutym juz stronka odpali pełną gębą RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Jasio - 16-01-2010 18:44 Czesc mam małe pytanie czy jak jestem juz z-listerem to powinienem dostac od nich jakiegos e-maila czy cos .... ?? Jak mozna zamowic tą koszulke ?? czy jak sie juz dorwie do restock to przy zamawianiu trzeba jeszcze raz wszystkie swoje dane wpisywac ?? czekam na odpowiedzi z gory dzieki RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Alcor - 16-01-2010 18:47 Tak powinieneś dostać od nich e-maila w sprawie koszulki. To tylko i wyłącznie od nich zależy w jakim terminie wyśla Ci tą koszulkę. Przy zamawianiu w czasie restocku trzeba wpisać swoje dane (m.in. kraj, imie, nazwisko, ulice) RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Jasio - 16-01-2010 18:50 Aha ok rozumiem a mam jeszcze do ciebie pytanie w jakim powiedzmy czasie oni wysyłaja tego e-maila w sprawie koszulki ?? RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Alcor - 16-01-2010 18:54 To też zależy, kiedy będą mieli koszulki, dostaniesz e-maila. RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Marello - 16-01-2010 20:25 Panowie nie pomyliliście działów? Jasio na przyszłość - Do pytań jest odpowiedni dział RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - luki1322 - 17-01-2010 21:50 Witam wszystkich.Na ostatnim restocku nic mi sie nie udało zamówić !! ale myśle że na następnym mi sie uda.A nastepny typuje będzie wraz z otwarciem nowej wersji lockerz.Czyli 1 stycznia 2010 a wy jak myślicie?.Pozdrawiam i miłego czatowanie na restock RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Alcor - 17-01-2010 22:26 Chyba chciałeś napisać 1 lutego. Ale to i tak odpada z powodu iż ekipa lockerz już obiecała że restock odbędzie się pod koniec stycznia. RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Zythus - 17-01-2010 22:26 1 stycznia 2010? W takim razie restock już był... Chyba że o czymś nie wiem... @up szybszy ;/ |