Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! (/Temat-Fancy-Masz-znajomych-Darmowe-zakupy-73703) |
RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - Senleyy - 14-08-2013 07:41 Wygląda ciekawe , warto spróbować RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - Klin - 14-08-2013 13:53 Po jakim czasie będę miał coś w zakładce Credits ? Mam 2 zaproszonych znajomych, figurują w zakładce Referrals a w Credits pusto.. RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - nasgaroth - 14-08-2013 16:30 Jeśli nie potwierdzą rejestracji (w mailu, który przychodzi zaraz po), to nie dostaniesz za nich kasy. RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - Klin - 14-08-2013 18:24 @nasgaroth Dzięki za info Próbował ktoś "Sztucznie" nabijać refy ? Np. proxy bądź zmienne IP ? Działają takie metody ? Przyznają później rzeczy ? RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - JohnTayds - 14-08-2013 21:20 Cytat:Próbował ktoś "Sztucznie" nabijać refy ? Np. proxy bądź zmienne IP ? Działają takie metody ? Przyznają później rzeczy ? Ja próbowałem. Najpierw przez VPN-y (flyvpn, security kiss tunnel), a potem bez niczego. Przez moorhunta zakładałem masowo konta, potem z jednego IP (czyszcząc ciasteczka) dokonywałem rejestracji. I naliczało. Po ok. 10 takich reffach blokowało mi IP. To restratowałęm modem i od nowa leciałem. RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - Klin - 15-08-2013 08:54 @JohnTayds Nie blokowali konta za takie techniki ? Zamawiałeś coś od nich już ? RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - Damkofr - 15-08-2013 09:24 za 100$ co jest ciekawego? bo narazie nie mam dosyepu do kompa a z tela sie niezarejestruje. RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - sobolek - 15-08-2013 14:11 Dobra.. Przestałem zbierać. Haka kumpel mi nie pożyczy już. Specjalnie zamówiłem Plakat - Dziś zamówiony. Zobaczymy kiedy dojdzie, wtedy dodam foto. Jak na razie macie zamówienie : RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - hawkend - 15-08-2013 14:18 Trzeba podać kartę kredytową czy też da się to jakimś innym sposobem zapłacić? Ogólnie po przekroczeniu 20 poleconych w jakich granicach pieniężnych jest przedmiot losowany? RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - sobolek - 15-08-2013 14:20 (15-08-2013 14:18)hawkend napisał(a): Trzeba podać kartę kredytową czy też da się to jakimś innym sposobem zapłacić? Jeżeli masz wystarczającą ilość $$ z poleconych itp. To nie trzeba nic dodawać. Jak widzisz to mi wyszło 0$. Wtedy automatycznie z konta ci pobierze tylko te $$. Cena tego co zamawiasz + 17$ za przesyłkę jest. |