Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) (/Temat-Skrypt-sprawdzajacy-ptzplace-lockerz-com-info-poprzez-mail-sms-733)

Strony: 1 2 3 4

RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - 0g0r - 19-01-2010 15:00

Siedziałem godzinkę nad tymi smsami. Okazało się jednak, że np. PlusGSM ma limit, co bardzo utrudnia sprawę. Bramka Orange nie funkcjonuje prawidłowo, tzn. nie współpracuje ze skryptami. Szukałem ofert firm i boje się, że aby ktoś otrzymał sms'a, będzie musiał przelać mi ok 1 zł. Innym wyjściem jest to, że tym razem wszyscy otrzymacie maile, a sms tylko wybrana część osób. Zostaną oni testerami. Później, gdy będę już mieć więcej czasu, skonfiguruje tak skrypt, że każdy kto wpłaci mi na konto tą złotówkę, otrzyma na restocka SMS'a.

Przepraszam za zaistniały problem, jednak nie mam wpływu na operatorów.

RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Killer - 19-01-2010 17:00

no to słabo się starasz znam podobne programy w necie które wysyłaja smsy za free trzeba jedynie dobrze poszukać , mi akurat nie zależy wole liczyć na siebie niż na niepewne potwierdzenia sms

RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - 0g0r - 19-01-2010 21:38

Uwierz, że na prawdę szukałem dość długo. 6 godzin starczy jak myślę Wink.
Programu takiego, o jakim Ty piszesz, znaleźć nie mogę. Udało mi się znaleźć firmy z takową usługą.

RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Songoku - 26-01-2010 11:39

Najlepiej sprawdź tutaj 1 sms to 3gr i wysyła do wszystkich naraz.
0,97 zł taniej.
SMS-C

Mam tu też inną opcję:
Założyć konto na wp.pl i jeśli dojdzie emeil że już jest restock to wp wysyła
SMS (za darmo) na nasz numer.

Mam nadzieję że coś pomogłem.

RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - 0g0r - 26-01-2010 21:11

Co do firmy, to widziałem. Jednak jest to tylko dla firm (NIP itp.). Dla mnie nieosiągalne. Stworzyłem grupę VIP, która dostanie pewnego SMSa i maila. Z resztą gorzej, bo spodziewałem się ok 100 chętnych, a nie ponad tysiąc. W przyszłym restocku, zrobię więcej serwerów, także będzie więcej miejsc Smile.

RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Piotrek - 26-01-2010 23:18

Jaka będzie treść tego maila i od kogo?
Muszę wpisać jakąś frazę w powiadomieniu z wp żeby mnie tylko o tej wiadomości informował smsem Smile

RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - WalkmaN - 27-01-2010 00:07

nie bedzie przyszlego restocku to ostatni przeciez Big Grin

RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - johnny86 - 27-01-2010 07:15

0g0r jak działa Twój skrypt?
Jest na jakimś shellu?
mógłbym jakąś bramkę udostępnić tylko musielibyśmy zintegrować nasze systemy żeby się zakumplowałyBig Grin
Jak jesteś zainteresowany to pisz na PW

RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - magik1907 - 28-01-2010 11:53

"UP 19.01.10
W zw. z ogromną ilością chętnych, skrypt nie zadziała. Myślałem, że będzie ich ok. 100 a nie ponad tysiąc. Maile do osób, które zapisały się na początku powinny dojść. SMSy, nie dojda do nikogo, chyba że jest się VIPem. Jeśli wypali skrypt z wersją dla VIPow, to przy następnym restocku, otworze więcej serwerów, jednak liczba będzie ograniczona. Wszystkie zapisane wtedy osoby, otrzymają maila i SMSa. "

Szkoda ... Znacie może jakieś podobne skrypty powiadamiające o restocku smsem i mailem ??

RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - 0g0r - 28-01-2010 16:25

Nie macie co szukać. Mój skrypt jedyny Wink.