[Rozwiązane]Kto planuje zgarnąć MacBooka ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Kto planuje zgarnąć MacBooka ? (/Temat-Rozwiazane-Kto-planuje-zgarnac-MacBooka-729) |
RE: Kto planuje zgarnąć MacBooka ? - skibixd - 19-01-2010 15:25 Ja mam 148 ptz i co mi radzice zamówić... ? Trochę obawa bo mam założone trochę fake kont na zlistera xD Więc jak mi to konto zbanują to mam już drugie :] RE: Kto planuje zgarnąć MacBooka ? - xPietrek - 22-01-2010 20:16 @skibixd Jak masz fake konta to szkoda zamawiać bo i tak Cie zbanują jak nieumiejętnie je zakładałes. Z jednego komputera wszystkie założone ? Ile ich masz ? Za 148 PTZ to jakas gre... za 100 PTZ. Tylko jak to sie ma do mojego tematu RE: Kto planuje zgarnąć MacBooka ? - skibixd - 22-01-2010 23:21 No z jednoego kompa. 21 kont xD Ale na takie wirtualne osoby xD Jak coś to sprzedam na allegro konto ;p RE: Kto planuje zgarnąć MacBooka ? - Bolt - 23-01-2010 18:16 Ja kiedyś myślałem nad MacBookiem ale nie będę miał tyle kasy żeby zapłacić za niego cło i vat Cóż wolę na razie tańsze nagrody RE: Kto planuje zgarnąć MacBooka ? - Draker - 24-01-2010 11:16 Ja długo nad tym myślałem, lecz niestety nie wyrobię się z punktami... :/ Gdyż mam około 900 No ale w planach mam Netbook Dell, w osteczności PS3/Xbox lub paypal gift jakiś (zobaczymy w jakiej będzie cenie). Poza tym Macbook w Polsce jest cholernie drogi, więc Vat wyniósłby kilkaset złotych. (nie mówię, że się nie opłaca) RE: Kto planuje zgarnąć MacBooka ? - xPietrek - 24-01-2010 11:18 To ja będę musiał zapłacić VAT od Polskiej ceny...? Czy od tej z USA ? ( $999 ) RE: Kto planuje zgarnąć MacBooka ? - Draker - 24-01-2010 11:24 (24-01-2010 11:18)xPietrek napisał(a): To ja będę musiał zapłacić VAT od Polskiej ceny...? Czy od tej z USA ? ( $999 ) Hmm, no właśnie nie wiem, ale w USA oni to kupili za 999$ i zapłacili od tego podatek VAT. Więc hmm... chociaż... LOCKERZ na przesyłce pisze wartość przedmiotu i pewnie od tego + wartości przesyłki jest VAT, ale jeśli ktoś wie dokładnie to proszę aby się wypowiedział Btw. Dlaczego my mamy płacić VAT od czegoś, za co został już zapłacony ten podatek - tylko, że w innym kraju? Nie rozumiem tego :S [Rozwiązane][Rozwiązane]Kto planuje zgarnąć MacBooka ? - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |