![]() |
Uwaga Złodziej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Uwaga Złodziej (/Temat-Uwaga-Zlodziej-72711) |
RE: Uwaga Złodziej - Tonnyx - 13-07-2013 20:51 (13-07-2013 20:48)Yogii napisał(a): do 250 zł to wykroczenie - i mandat To nawet nie chcę mi się z nim przepychać dla tych dwudziestu złotych. RE: Uwaga Złodziej - daniel42na - 13-07-2013 20:52 Polecam zachować milczenie jeśli się o czymś nie ma pojęcia. 250 zł to granica kradzieży a nie oszustwa. Oszustwo jest tak samo traktowane nawet jeśli chodzi o 5 zł. Tak, policja powinna się tym zająć sam byłem tutaj oszukany - policja odnalazła delikwenta po paru miesiącach, po czym oczywiście prosił mnie o polubowne załatwienie sprawy = oddał pieniądze bez włóczenia się po sądach. Tak że nie wahaj się i zgłoś sprawe. Odp: Uwaga Złodziej - GTraxX - 14-07-2013 01:14 Hmmm... ta sprawa to jest oszustwo i zgadzam się z przedmowca. Czego nie mogę zaprzeczyć co inni mówili tylko że np. ukradne płytę za 19,99 zł z media marktu to wtedy będzie wykroczenie a ukrade i schowam za pazuchą kino domowe i telewizor ![]() Posdsumowujac to ta sytuacja to jest oszustwo i myślę że policja mogłaby się tym zająć, a jak nie to nie możesz sobie potem zarzucać że nie probowales. a taki offtop to sprzedarz narkotyków nieletnim w Polsce to zbrodnia o.O taka sama jak zamach na prezydenta lol Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 RE: Uwaga Złodziej - marcel_kk - 14-07-2013 07:24 @moneymylife i inni, tyle razy zostało już napisane na tym forum, że sprawy wymian, sprzedaży załatwiamy z osobami zaufanymi, posiadającymi dłuższy staż i odpowiednią opinie. Nierozważnie dokonujecie wymian a potem macie pretensje, ze osoba z 1 postem i stażem na forum tyle co oranżada ma gwarancji Was wykołował... ![]() Uwaga Złodziej - Admin - 14-07-2013 10:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |