Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315)
+--- Wątek: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego (/Temat-Falkito-globalny-serwis-aukcyjny-gigantyczny-dochod-pasywny-i-szansa-dla-kazdego-72432)

Strony: 1 2 3 4

RE: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - Pozdro - 16-07-2013 14:57

Co muszę dokładnie zrobić żeby przelać pieniądze z payzy do falkito?

RE: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - InvestManKlerni - 16-07-2013 17:05

@met

Aby zarabiać z poleconych należy być minimalnie na koncie brązowym - jest to koszt kupienia paczki 100 bidów czyli jednorazowo 70 euro oraz obrót paczkami po 25 bidów (minimalnie 2 w miesiącu), przy czym na ogół to wygląda tak, że sam kupujesz dla siebie kilka paczek, sprawdzasz jak działa Falkito, polecasz i jeśli nie chcesz od razu wykładać 70 euro wkładasz dopiero gdy będziesz miał świadomość, że zwróci Ci się po kilku maksymalnie kilkunastu dniach Smile

@Pozdro

po prostu wysłać na [email protected] a następnie napisać im maila z potwierdzeniem przelewu, żeby szybciej doszedł Smile Pamiętaj aby w opisie przelewu podać swój ID.

@codziennie wypłaty

Pozwoliłem sobie zrobić dziś zdjęcie z Falkito jak to wygląda w praktyce.

[Obrazek: g1nz.png]

RE: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - kicek234 - 17-07-2013 20:09

ile miesięcznie na tym można zarobić??

RE: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - 123damian123 - 18-07-2013 17:09

Tak dla ogółu bo autor wątku i tak się nie przekona - to jest piramida.

Co jest głównym produktem i celem? pozyskanie innych członków czy sprzedaż produktów?..

Piramida jakich wiele często podpinana pod MLM, ale w prawdziwym MLM jest realna sprzedaż (a nie jakaś teoretyczna jak np. w TalkFusion i realny produkt).

RE: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - InvestManKlerni - 18-07-2013 23:25

Witam,
Jest troszkę późno z nadzieją wchodzę na forum troszkę wymęczony całym dniem i słyszę coś takiego.
Mam na komputerze oświadczenie o legalności Falkito podpisane własnoręcznie przez jednego z najlepszych prawników na świecie z branży.
Dalej chcecie drążyć ten temat?

Udostępnię to wkrótce, gdy otrzymam taką zgodę, na razie mam to zatrzymać dla siebie. Prawdopodobnie założyciel zbiera pliczek wszystkich dokumentów, które będą konkretnym dowodem.

Ile można zarobić? brak ograniczeń

Nie odzywam się chwilowo bo dzieje się bardzo wiele, organizujemy ogromną akcję. Każdy kto chce się przyłączyć i podkreślam MA COŚ KONKRETNEGO DO ZAOFEROWANIA np umiejętności, dobra znajomość języków obcych, narzędzia, listy mailingowe może się do mnie odzywać (SZCZEGÓLNIE JUTRO) na skype - pawel123477.

@greenday

Dochód pasywny istnieje jak najbardziej i wynika dokładnie z ciężkiej pracy...
Mam swoją serwerownie, zbuduję infrastukturę -> otrzymuje dochód pasywny..
Buduję mlm -> mam strukturę (włożyłem pracę) -> mam dochód pasywny..

Nikt nie powiedział, że coś jest za darmo Smile
Falkito czekają dość duże zmiany... wkrótce o wszystkim będzie na naszych webinarach.
Pozdrawiam

RE: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - GreenDay - 18-07-2013 23:32

Ja tam nie wierze w dochód pasywny . Żeby zarobić trzeba pracować, zbierać wiedzę lub dobrze zainwestować najpierw. Lub mieć dobry pomysł w odpowiednim czasie jak to zrobił właściciel tego forum. Wtedy słowo "Pasywny" może się dopiero zacząć pojawiać.
Ktoś kto nie ma pomysłu ani nie inwestuje i przychodzi nie wnosząc nic raczej ma marne szanse dobrego zarobku, no ale na takich się najlepiej zarabia z drugiej strony bo cechuje ich naiwność, a głupich nie sięją Big Grin

RE: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - K.O.M.B.E.K - 30-07-2013 03:16

Zainwestował ktoś w to??

RE: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - malpa2 - 30-07-2013 08:21

Ja mam zamiar, ale póki co troche się tam dzieje więc lepiej poczekać aż się uspokoi Wink

RE: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - mieciesiek - 02-08-2013 14:04

Moment, bo jestem zielony kompletnie w tych całych systemach inwestycji.

Więc po prostu rejestruje się, kupuję bidy i nic nie robiąc w magiczny sposób kasa mi się gromadzi tak?

RE: Falkito - globalny serwis aukcyjny, gigantyczny dochód pasywny i szansa dla każdego - Qwik - 02-08-2013 15:01

Tak samo z bannersbroker było.Wszyscy mieli orgazm jak ktoś pisał ze to taka rzetelna firma,uczciwa i pełna potencjału,zarabia na reklamach jak google! a jak ktoś pisał jak jest,ze to piramida to zwyzywany był od debili.

Tak jak Marcel_kk napisał to zwykła piramida zakamuflowana w taki sposób aby atakować potencjalnego "inwestora" duża liczba danych w których aby się połapać trzeba spędzić kilka dni na analizie.

"Mam na komputerze oświadczenie o legalności Falkito podpisane własnoręcznie przez jednego z najlepszych prawników na świecie z branży."
Amber Gold i pobieraczek.pl też byli legalni.Taki papierek jest gówno fart,może nawet sam Obama podpisać papier o jego legalności ale to zwykła firma która może upaść a piramidy są konstruowane tak aby wyglądały na legalne

"Udostępnię to wkrótce, gdy otrzymam taką zgodę, na razie mam to zatrzymać dla siebie."

Nigdy tego nie udostępnisz bo tego nie masz.
Śmieszy mnie to jak się starasz aby pozyskać nowych jeleni którzy wpłaca kasę i piszesz że to nie piramida

Niemożliwe są takie zarobki w systemach które nie są piramida.