damcio1010 - Dziennik pracy ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: damcio1010 - Dziennik pracy ! (/Temat-damcio1010-Dziennik-pracy-72292) |
RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - Por2010 - 15-07-2013 21:27 życzę powodzenia RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - marpaw9697 - 16-07-2013 14:23 Zycze dalszych sukcesow RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - damcio1010 - 16-07-2013 17:36 Elo chłopoki i dziewczęta Mam pytanie do was w związku z pozycjonowanie filmików na yt. Otóż dzieją się moim zdaniem rzeczy dziwne. Mam pewna niszę która kiedyś była na pierwszej stronie (5 pozycja) i miałem z niej zarobek doputy doputy nie spadła wiec postanowiłem ją znowu wypromować ale dziwi mnie fakt, że im więcej dodaje komentarzy do akceptacji i lików tym niżej spada o co w tym chodzi ? RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - damcio1010 - 31-07-2013 22:23 Siema chłopaki i dziewczyny po krótce co tam u was jak zarobki ? Wiem, wiem ostatnio zaniedbałem swój dziennik ale od dnia dzisiejszego wraca on do normy. W końcu 10 miejsce w konkursie zobowiązuje Wprowadzam kilka zmian od dnia dzisiejszego nie numeruje kolejno dni bo nie ma to większego sensu postaram się go aktualizować codziennie około godz. 22:00. No to jedna z tych zmian natomiast druga. Hm... Będę wam pisał codzienne moje zarobki aby można było spostrzec czy jest progres. Co dzisiaj zostało zrobione? A no właśnie zmieniłem trochę swoją taktykę. Zacząłem tworzy osobne projekty pod każdą niszę. A więc każda nisza ma swoją stronę którą uwiarygodniam jak tylko potrafię i jak mi to mentor nakazał robić. Zobaczymy czy przyniesie to efekty. Jak na razie jeden projekt skończony i do tego zuploadowany filmik (lekkie promo jego na yt) jutro się tym zajmie dokładniej + zacznę pracę na kolejnym projektem. Zarobek na dzisiaj no niestety 0.00 ale jest to spowodowane usuniętym kontem z najlepszymi niszami ;/ Pozdrawiam RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - damcio1010 - 20-08-2013 21:15 Siema wszystkim. Tak tak wiem wiem obiecałem aktualizować temat no niestety parę rzeczy się po zmieniało i nie miałem zbytnio czasu. Co nowego od ostatniego updatu? 1.Zakupiłem hosting i domenę (także już działam na swoim) 2.Blog stary zostawiłem ponieważ i z niego czasem wchodzą ludzie. 3.Wybrałem szablon i zoptymalizowałem go pod kątem SEO. 4.Przerobiłem stronę pod kontem PPA. 5.Straciłem konto na yt gdzie miałem najlepsze nisze wszystkie w top 1 i teraz uploaduje od nowa. Co dzisiaj zrobiłem? 1.Dodałem dwie nowe nisze. 2.Zuploadowałem dwa nowe filmiki z jednego już są wejścia także myślę, że trafiłem z niszą. 3.Promowanie jednego z tych filmików. 4.Stworzyłem kilka nisz. Zarobek na teraz: 2,55$ nie wiele ale uploaduje od nowa te filmy. Zawsze jednak coś. Od teraz obiecuje, że codziennie o 22:00 będzie aktualizacja 3maj cie się do jutra P.S Proszę moderatora o przeniesienie tematu do działu dzienniki jeśli to możliwe RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - Qwik - 05-02-2014 21:30 Ile masz wejść z google unikalnych? RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - damcio1010 - 05-02-2014 21:32 No więc hmm... od czego tutaj zacząć Do ppa wróciłem około 3 tyg. temu i tak sobie dzisiaj pomyślałem a może by kontynuować dziennik. Odgrzebałem i jest Ok spróbuje go w miarę regularnie aktualizować <obiecuję> Teraz do rzeczy: - Dodanie dwóch nowych hacków na stronę - Pingowanie - Promowanie wpisów - Co nieco poczytałem o pozycjonowaniu, backlinkach i wgl zobaczymy - promowanie na yt Ogólnie zarobek można powiedzieć znikomy ale jakiś tam jest i trzeba się cieszyć biorąc pod uwagę, że dopiero się rozkręcam. Mój cel to przede wszystkim pozycjonowanie bloga. Nie przykładam większej uwagi do yt. Zarobek na dzisiaj: 0.08$ Pozdrawiam (05-02-2014 21:30)Qwik napisał(a): Ile masz wejść z google unikalnych? Zależy od dnia ale nie dużo dopiero to rozkręcam po kątem seo. 5-10 tak myślę RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - Pole - 05-02-2014 21:45 Popraw trochę przejrzystość dziennika bo nie da się tego czytać normalnie ..taka moja rada RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - damcio1010 - 05-02-2014 21:51 (05-02-2014 21:45)Pole napisał(a): Popraw trochę przejrzystość dziennika bo nie da się tego czytać normalnie ..taka moja rada Każda rada jest dla mnie cenna dzięki RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - damcio1010 - 06-02-2014 21:23 Witajcie dzisiaj ponownie Co dzisiaj ciekawego u mnie: A no wiecie trochę się działo nie powiem... Przede wszystkim trzeba było szkołę odwiedzić a w ferie to ból noo klasa maturalna zobowiązuje A tak po za tym jest ok. Dla motywacji myślę napisze coś ciekawego do was Co dzisiaj zrobione: 1. Dodanie na bloga dwóch nowych hacków <- zrobione 2. Pingowanie ich oraz mapy <- zrobione 3. Optymalizacja strony pod kątem szybkości ładowania <- zrobione 4. Czytanie na temat seo ciąg dalszy ale uznam za <- zrobione XD Zarobek: Niestety jak narazie 0.00 kocham to <3 ale nie ma się co załamywać zakasamy rękawy i jedziem z tym śledziem Będzie dobrze zwłaszcza, że dopiero wróciłem. Mam nadzieję, że pod kątem estetyki dzisiaj post wygląda lepiej XD Na dzisiaj tyle w sumie 3maj cię się |