Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie (/Temat-Jak-zarabiac-10-20-dziennie-na-PPA-w-1-2godz-dziennie-72020)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 01-07-2013 18:14

Recenzji nie pisze surfer tylko nitram.

Zarobki są z jednej niszy ponieważ akutalnie tylko tej używam. Jak ktoś się zna na PPA (a recenzent się musi znać) to potrafi ocenić mniej więcej ile można zarobić na dzień...więc potrafi oszacować czy zarobki są realne więc nie będę nikomu udowadniał tego ile zarabiam na tym.

Po za tym nie wiem kiedy będzie recenzja..wiec w przedsprzedaży poradnik kosztuje 20PLN.

RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - bitu92 - 01-07-2013 18:19

śmierdzi mi tu wałkiem Wink
ale zobaczymy jak nitram da recenzje

RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - Cffaniak - 01-07-2013 18:23

Widzisz xd kazdy chce Ss z calego miesiac z zarobkow. I no jak ktos napisal to w tym miechu zarobiles tyle czy w czerwcu ? Big Grin

RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - bitu92 - 01-07-2013 18:28

Przecież pisze w 1 poście

Cytat:3.Zdjęcia :

Screen z ostatniego miesiąca:

[Obrazek: 23.jpg]

RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - Cffaniak - 01-07-2013 19:32

Bitu - tu jest coraz wiecej kretaczow na tym forum Big Grin

Ja czekam na recenzje xD

RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - Roxi5017 - 01-07-2013 19:41

@dufft Aż takie trudne jest wykonanie JEDNEGO screen'a ze statystyków plików, że faktycznie z tego pliku tyle zarobiłeś? Statistics -> File Statistics . Uwierz jeśli nic nie miałbyś na sumieniu lub zależało by Ci na sprzedaniu niszy to zamieściłbyś owy screen Tongue

Wiesz co, też sobie wlepię Today's Earnings: $215.01 - zarobiłam na jednej niszy bo tak sobie napisałam, uwierzyłbyś? Wątpię Wink

RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - Symbian - 01-07-2013 20:50

Dlaczego tak tanio skoro te 30-60 zł można zarobić w 1 dzień ? Lol

RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - dufft - 01-07-2013 21:30

(01-07-2013 20:50)Symbian napisał(a):  Dlaczego tak tanio skoro te 30-60 zł można zarobić w 1 dzień ? Lol

A zapłaci ktoś więcej? Konkurencji i tak tutaj nie będzie praktycznie. Wyceniłem to na tyle i już. To tylko poradnik.

Dostałem info od nitram że recenzje może zrobić na jutro wieczór lecz dla niego to NIC INNOWACYJNEGO. Chociaż ja osobiście nie wiem co to ma do rzeczy...ważne że $ lecą i sposób jest skuteczny bo chyba o to w tym chodzi.

UWAGA! Zmieniłem formę płatności.

WYSYŁAM ZAINTERESOWANYM OSOBĄ PORADNIK PRZED WPŁATĄ.

Dostajesz poradnik, czytasz -analizujesz - płacisz. Oceniasz sam. Jesteś sam w stanie ocenić potencjał. Jestem osobą uczciwą na tym da się zarobić bo sam tak zarabiam od jakiegoś czasu.

Pewnie ktoś zada pytanie a co jeśli wezmę i stwierdzę że na tym nie da się zarobić? Myślę że tak nie stwierdzisz..i te 30zl ci się tak czy siak szybko zwróci..na pewno na tym nie stracisz..nawet jeśli nie spodoba ci się ta forma zarabiania to możesz poświęcić na to 1 dzień aby zwróciły ci się koszty zakupu. Jestem uczciwy uszanuj moją pracę, czas poświęcony na napisanie poradnika i to że sprzedaje to bez wpłaty z góry. Jeżeli masz zamiar wziąść i nie płacić, wykorzystując moją "naiwność" i pisząc że na tym nie da się zarobić to sobie daruj. Skoro ja jestem uczciwy to ty też bądź. Nie przyjmuję zapłaty w formie "Jak na tym zarobię to zapłacę"

PS. Te osoby które w wątku oskarżały mnie o coś i stwierdzały że to śmierdzi że to bubel że zarobki są podrobione..mogą sobie darować bo nie otrzymają poradnika przed wpłatą. Tym osobą go po prostu nie sprzedam bo nie lubię chamstwa.

Uczciwość za uczciwość.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW

RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - bitu92 - 01-07-2013 21:48

(01-07-2013 21:30)dufft napisał(a):  
(01-07-2013 20:50)Symbian napisał(a):  Dlaczego tak tanio skoro te 30-60 zł można zarobić w 1 dzień ? Lol

A zapłaci ktoś więcej? Konkurencji i tak tutaj nie będzie praktycznie. Wyceniłem to na tyle i już. To tylko poradnik.

Dostałem info od nitram że recenzje może zrobić na jutro wieczór lecz dla niego to NIC INNOWACYJNEGO. Chociaż ja osobiście nie wiem co to ma do rzeczy...ważne że $ lecą i sposób jest skuteczny bo chyba o to w tym chodzi.

UWAGA! Zmieniłem formę płatności.

WYSYŁAM ZAINTERESOWANYM OSOBĄ PORADNIK PRZED WPŁATĄ.

Dostajesz poradnik, czytasz -analizujesz - płacisz. Oceniasz sam. Jesteś sam w stanie ocenić potencjał. Jestem osobą uczciwą na tym da się zarobić bo sam tak zarabiam od jakiegoś czasu.

Pewnie ktoś zada pytanie a co jeśli wezmę i stwierdzę że na tym nie da się zarobić? Myślę że tak nie stwierdzisz..i te 30zl ci się tak czy siak szybko zwróci..na pewno na tym nie stracisz..nawet jeśli nie spodoba ci się ta forma zarabiania to możesz poświęcić na to 1 dzień aby zwróciły ci się koszty zakupu. Jestem uczciwy uszanuj moją pracę, czas poświęcony na napisanie poradnika i to że sprzedaje to bez wpłaty z góry. Jeżeli masz zamiar wziąść i nie płacić, wykorzystując moją "naiwność" i pisząc że na tym nie da się zarobić to sobie daruj. Skoro ja jestem uczciwy to ty też bądź. Nie przyjmuję zapłaty w formie "Jak na tym zarobię to zapłacę"

PS. Te osoby które w wątku oskarżały mnie o coś i stwierdzały że to śmierdzi że to bubel że zarobki są podrobione..mogą sobie darować bo nie otrzymają poradnika przed wpłatą. Tym osobą go po prostu nie sprzedam bo nie lubię chamstwa.

Uczciwość za uczciwość.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW
Bo wiesz że te osoby mogą znać ten sposób .
Chątnie gdybyś podesłał przed wpłatą i bym to przeanalizował , jak by było godne tych 30 zł zapłacił bym nie było by problemu.

RE: Jak zarabiać 10-20$ dziennie na PPA w 1-2godz dziennie - Nemezis - 01-07-2013 21:49

Kurde a już myślałem że mi się upiecze Sad Jerk