Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 (/Temat-Dziennik-pracy-Compre-aka-Kostas55-71991)

Strony: 1 2 3 4

RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - patryk0407 - 11-07-2013 13:01

Jeśli używasz hack'ow itp. to jest tego multum i co dziennie coś tam wychodzi. Jeśli szukasz czegoś unikatowego to masz racje, trzeba nad tym posiedzieć Smile

RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 12-07-2013 07:17

Wczoraj padł rekordzik dniówki: 39,72$ Huh (m.in Francja + 2x Holandia)
To mi się podoba, zobacyzmy co będzie dzisiaj. Jutro i niedziela weekend więc pojadę na autopilocie (odpocząć też trzeba Wink ). Modlę się żeby mi YT nie usunęło filmików...

RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - patryk0407 - 12-07-2013 09:39

Gratki! Big Grin Gorzej jak YT się nie posłucha i usunie filmy Jerk2

RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 12-07-2013 10:06

(12-07-2013 09:39)patryk0407 napisał(a):  Gratki! Big Grin Gorzej jak YT się nie posłucha i usunie filmy Jerk2

Nie zapeszaj mi tu Big Grin ale w ramach profilaktyki już nabijam punkty na enhance chociaż kurcze sporo komentarzy otrzymuje status "DENIED" Sad może dlatego, że spamuję głupkowatymi tekstami Lol

Ogólnie na ta chwilę z dzisiaj wygląda to tak:

[Obrazek: 8z0AGxi.jpg]

Ostatnie 7 dni:

[Obrazek: rpFQWCx.jpg]

Pytanko: klik w gateway jest liczony jako UU czy jak jeden użytkownik kliknie 5 razy w ten sam gateway to nabija 5 ? Chyba nabija tylko jeden co nie ?

RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - ddww - 12-07-2013 10:19

Tak, tylko ten jeden.

RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 16-07-2013 09:08

Mały update po weekendzie. Od paru dni trochę chłodem zawiewa i z motywacją ciężko.

RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 21-07-2013 20:29

Ok powrót z dłuższego weekendu. Autopilot wygląda następująco:

[Obrazek: qZKFt99.png]

Szału nie ma, ale fajnie że coś wpada przy moim nic nie robieniu Wink Od jutra do piątku podziałam trochę no a później włączam dłuższego autopilota (urlop).

RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 24-07-2013 08:23

Kolejne dni dodane do kolekcji. Zacząłem też zabawę na addmefast, SYV i like4like. Postanowiłem enhanceviews pozostawić tylko do subskrypcji oraz komentarzy z racji tego że ostatnio gorzej coś komentarze wchodza a nie mam czasu żeby pisać unikalnych do każdego filmiku. Dziś mam zamiar rozejrzeć się za jakąś gorącą niszą, bo w piątek wyjeżdżam na urlop i wypadałoby do tego czasu wrzucić coś porządnego Smile

W zeszłą niedzielę zleciłem wypłatę w FC i czekam na kasiorkę Smile

RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 19-08-2013 08:58

Niestety nie miałem ostatnio za bardzo czasu zaglądać tutaj jak i działać w PPA więc prawie miesiąc przeleciałem na autopilocie Sad jednak wyglądało to następująco (przypominam, nic nie robiłem w tym czasie z blogiem ani z filmikami, które nadal istnieją na YT Wink ) :

[Obrazek: zG1CFVt.png]

i taki bonus:

[Obrazek: KLcLb5s.png]

Chwilowo zawieszam mój dziennik pod kątem tego co robię. Będę starał się na bieżąco wrzucać zarobki oraz ewentualne wypłaty.

RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 25-08-2013 15:11

19 SIERPNIA - 25 SIERPNIA

Co zrobiłem przez zeszły tydzień? Tylko to:
- nowy post i filmik TYLKO na YT (jakoś nie moge wybić się na meta, vimeo, dailymotion więc nie chciało mi się wrzucać, możę to zmienię)
- nie było czasu na dodawanie do katalogów (musze to zmienić bo będę kwiczał potem)
- wykupiłem viewsy (już nie nabijam, szkoda mi punktów na views)
- do tego filmu co wrzuciłem to nabiłem like, jakieś suby (like - ADF, sub - EV)
- tydzień filmik jest i zarobiłem tylko na nim 24 $ - całkiem przyjemnie Smile
- nowy tydzień niesie ze sobą nowy pomysł który już w poniedziałek będę realizował (wpis, filmik, kupno views itd)

Zarobki z okresu 19.08 - 25.08:
[Obrazek: PjxjVIPs.png]