Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 (/Temat-Dziennik-pracy-Compre-aka-Kostas55-71991) |
RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - patryk0407 - 11-07-2013 13:01 Jeśli używasz hack'ow itp. to jest tego multum i co dziennie coś tam wychodzi. Jeśli szukasz czegoś unikatowego to masz racje, trzeba nad tym posiedzieć RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 12-07-2013 07:17 Wczoraj padł rekordzik dniówki: 39,72$ (m.in Francja + 2x Holandia) To mi się podoba, zobacyzmy co będzie dzisiaj. Jutro i niedziela weekend więc pojadę na autopilocie (odpocząć też trzeba ). Modlę się żeby mi YT nie usunęło filmików... RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - patryk0407 - 12-07-2013 09:39 Gratki! Gorzej jak YT się nie posłucha i usunie filmy 2 RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 12-07-2013 10:06 (12-07-2013 09:39)patryk0407 napisał(a): Gratki! Gorzej jak YT się nie posłucha i usunie filmy 2 Nie zapeszaj mi tu ale w ramach profilaktyki już nabijam punkty na enhance chociaż kurcze sporo komentarzy otrzymuje status "DENIED" może dlatego, że spamuję głupkowatymi tekstami Ogólnie na ta chwilę z dzisiaj wygląda to tak: Ostatnie 7 dni: Pytanko: klik w gateway jest liczony jako UU czy jak jeden użytkownik kliknie 5 razy w ten sam gateway to nabija 5 ? Chyba nabija tylko jeden co nie ? RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - ddww - 12-07-2013 10:19 Tak, tylko ten jeden. RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 16-07-2013 09:08 Mały update po weekendzie. Od paru dni trochę chłodem zawiewa i z motywacją ciężko. RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 21-07-2013 20:29 Ok powrót z dłuższego weekendu. Autopilot wygląda następująco: Szału nie ma, ale fajnie że coś wpada przy moim nic nie robieniu Od jutra do piątku podziałam trochę no a później włączam dłuższego autopilota (urlop). RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 24-07-2013 08:23 Kolejne dni dodane do kolekcji. Zacząłem też zabawę na addmefast, SYV i like4like. Postanowiłem enhanceviews pozostawić tylko do subskrypcji oraz komentarzy z racji tego że ostatnio gorzej coś komentarze wchodza a nie mam czasu żeby pisać unikalnych do każdego filmiku. Dziś mam zamiar rozejrzeć się za jakąś gorącą niszą, bo w piątek wyjeżdżam na urlop i wypadałoby do tego czasu wrzucić coś porządnego W zeszłą niedzielę zleciłem wypłatę w FC i czekam na kasiorkę RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 19-08-2013 08:58 Niestety nie miałem ostatnio za bardzo czasu zaglądać tutaj jak i działać w PPA więc prawie miesiąc przeleciałem na autopilocie jednak wyglądało to następująco (przypominam, nic nie robiłem w tym czasie z blogiem ani z filmikami, które nadal istnieją na YT ) : i taki bonus: Chwilowo zawieszam mój dziennik pod kątem tego co robię. Będę starał się na bieżąco wrzucać zarobki oraz ewentualne wypłaty. RE: Dziennik pracy - Compre aka Kostas55 - Compre - 25-08-2013 15:11 19 SIERPNIA - 25 SIERPNIA Co zrobiłem przez zeszły tydzień? Tylko to: - nowy post i filmik TYLKO na YT (jakoś nie moge wybić się na meta, vimeo, dailymotion więc nie chciało mi się wrzucać, możę to zmienię) - nie było czasu na dodawanie do katalogów (musze to zmienić bo będę kwiczał potem) - wykupiłem viewsy (już nie nabijam, szkoda mi punktów na views) - do tego filmu co wrzuciłem to nabiłem like, jakieś suby (like - ADF, sub - EV) - tydzień filmik jest i zarobiłem tylko na nim 24 $ - całkiem przyjemnie - nowy tydzień niesie ze sobą nowy pomysł który już w poniedziałek będę realizował (wpis, filmik, kupno views itd) Zarobki z okresu 19.08 - 25.08: |