Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kopiowanie filmów YT - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Kopiowanie filmów YT (/Temat-Kopiowanie-filmow-YT-71894)

Strony: 1 2 3

RE: Kopiowanie filmów YT - JaviDesire - 14-07-2013 21:44

Jak ma starsze konto to kasują jedynie zgłoszony film, a jak konto jest świeże to leci ban.

RE: Kopiowanie filmów YT - miniek9090 - 14-07-2013 22:06

miałem świeze konto , na którym bylo kilka filmów. Z jednego miałem nawet fajnie zyski ale po jakimś czasie zbanowali mi konto zamiast usunąć ten jeden film . Na 90 % zależy to od stazu danego konta oraz filmiku .

RE: Kopiowanie filmów YT - MixKosa - 15-07-2013 17:00

(14-07-2013 22:06)miniek9090 napisał(a):  miałem świeze konto , na którym bylo kilka filmów. Z jednego miałem nawet fajnie zyski ale po jakimś czasie zbanowali mi konto zamiast usunąć ten jeden film . Na 90 % zależy to od stazu danego konta oraz filmiku .

Nie którzy idę na łatwiznę i myślą że osoba co stworzyła generator nie będzie pilnować swojej roboty beka i w efekcie tego są banowane konta nawet z 2011 roku ale czy warto kopiować od kogoś? niż zrobić samemu? i zarabiać więcej? hack czy generator robi się w krótkim czasie ale nie którzy mają mentalność i rozumowanie takie że aaaaaa skopiuję sobie i prześlę na swoje konto i będę zarabiać kokosy Xpokerface żal mi takich ludzi ale to trochę wina tych co zrobili poradniki w roku 2011 - 2012 gdzie można zaczerpnąć wiedzę na YT czy pobrać sobie poradnik gdzie jest informacja jak nie ma się generatora lub hacka skopiować od kogoś przerobić i przesłać na swoje konto hehe przecież to jest śmieszne samemu można sobie zrobić..... w 5-10 min w zależności od wyglądu i efektów. Ale nie którzy wolą mieć banowane konto ich sprawa.

RE: Kopiowanie filmów YT - toonwie - 29-01-2014 23:19

u mnie ktoś skopiował filmik z 5 różnych osób i 2 z nich zarabiają na PPI i chyba muj filmik oflagowali to już jest szczyt wszystkiego ;/