Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konta FC - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278)
+---- Wątek: Konta FC (/Temat-Konta-FC-71663)

Strony: 1 2 3 4

RE: Konta FC - maciuus - 26-06-2013 16:46

"Za bogaty, ten kto bogatszy niż Ty. Skoro tobie brak, to niech też brak niemu. Brak mi słów na takie podejście, zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej. Tylko myślisz żeby inni mieli mniej. "

Dziękuje, do widzenia..

RE: Konta FC - bios - 26-06-2013 16:52

@Up

[Obrazek: comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK.jpg]

RE: Konta FC - Bandaid - 26-06-2013 16:54

Cytat: "Za bogaty, ten kto bogatszy niż Ty. Skoro tobie brak, to niech też brak niemu. Brak mi słów na takie podejście, zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej. Tylko myślisz żeby inni mieli mniej. "

Dziękuje, do widzenia..
Ale człowieku o czym ty mówisz?Jak ktoś uczciwie, ciężko pracuje i zarabia a taki cwaniak tryglodyta który nie potrafi sklecić zdania prosi się o to konta jakby mu się należało to jak to nazwać?
Niczego mu nie zazdroszczę, bo czego mam? Na AC 90% stawki, więcej niż na FC na super duper, High, ++, Ultimate, amazing koncie.

RE: Konta FC - kazik0o - 26-06-2013 17:09

To na jakiego wała się koleś udzielasz w temacie z FC ? beka nie podoba się "sprawiedliwość" to idź stąd, tam są drzwi.

RE: Konta FC - maciuus - 26-06-2013 21:26

(26-06-2013 16:54)Bandaid napisał(a):  Ale człowieku o czym ty mówisz?Jak ktoś uczciwie, ciężko pracuje i zarabia a taki cwaniak tryglodyta który nie potrafi sklecić zdania prosi się o to konta jakby mu się należało to jak to nazwać?
Niczego mu nie zazdroszczę, bo czego mam? Na AC 90% stawki, więcej niż na FC na super duper, High, ++, Ultimate, amazing koncie.

Niektórzy ruszają głową i potrafią zadbać o siebie, a inni zmagają się jak ten Syzyf. A Ty tylko winisz za to że musiałeś pracować, a ktoś inny ma z górki.

I po co ci to ostatnie zdanie? Skoro w swoim AC masz 90%, to co cię boli? Jedni kierują się miłą administracją, nie patrząc na te kilka groszy więcej. A ty idź, i pikietuj sobie w dziale "super duper" AstroCash, a nie wchodzisz do konkurencji cienko piszczeć, hejtując wszystkich po drodze.

PS. Wyszedłeś na hipokrytę w zdaniu, którym cisnąłeś o umiejętność pisania. Taki szczegół Smile

RE: Konta FC - Bandaid - 26-06-2013 21:41

Widzę, że jesteś przykładem typowego 'polaczka' który potrafi jedynie kombinować więc jakakolwiek dyskusja z tobą mija się z celem. Napisałem o AstroCash nie z powodu tego, że uważam się za nie wiadomo kogo dlatego, że zarabiam na AC, po prostu w skutek sugestii, że czegoś autorowi tego żałosnego tematu zazdroszczę. Nie wnikam w to gdzie kto zarabia ani nie wyśmiewam się z tego.

RE: Konta FC - Tyrkijt - 26-06-2013 21:59

A ja proponuję zakończyć tą durną dyskusje. Smile Dostał to ultimate, to niech probuje teraz zarobić coś.. Smile Proponowałbym zamknąć ten temat bo się spam robi.

RE: Konta FC - Bandaid - 26-06-2013 22:05

Kolega wyżej 100% racji Wink Do zamknięcia.

RE: Konta FC - maciuus - 26-06-2013 22:46

Jakie ty farmazony wypisujesz hipokryto, jedziesz sam po sobie.. "Nie wnikam w to gdzie kto zarabia ani nie wyśmiewam się z tego."

(23-06-2013 21:16)Bandaid napisał(a):  @Leniwiec no fakt, nieziemskie stawki, oprócz tej polski to z każdego z tych krajów miałem wyższą stawkę na AC....

Powiedz po co chcesz spie*dolić wizerunek FC?

Nie mam zielonego pojęcia po się wpie*dalasz do nie swojego działu, siać jakąś propagandę jakie to AC zajebiste, i resztkami sił próbujesz bronić swoich racji. Chcesz coś ugrać swoimi wypocinami, ale jakoś ci nie idzie.

"Widzę, że jesteś przykładem typowego 'polaczka' który potrafi jedynie kombinować więc jakakolwiek dyskusja z tobą mija się z celem"

Jak już chcesz ubliżyć w przypływie desperacji, to się trochę wysil na przyszłość Smile

I proszę niech ktoś zamknie temat.

RE: Konta FC - FireMedia - 26-06-2013 22:58

Hmm ciekawe ze o naszych stawkach na ultimate i ultimate++ wypowiadają się osoby, które nie zaszły dalej niż na silver u nas... no ale czego można się spodziewać po kimś kto używa słowa "polaczek" tym samym obrażając samego siebie... chociaż może to pewnego rodzaju samokrytyka?...