Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konkurs w snake - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Konkurs w snake (/Temat-Konkurs-w-snake-71496)

Strony: 1 2 3 4

RE: Konkurs w snake - ryczy - 25-06-2013 14:09

Kolejna gra w snake tym razem grubo przebija pierwsze miejsce obecnie i wynik nie dodany oczywiście aż płakać się chce...

http://obstawianie.com/foto/images/snake3.jpg

RE: Konkurs w snake - bitu92 - 25-06-2013 14:54

(25-06-2013 14:09)ryczy napisał(a):  Kolejna gra w snake tym razem grubo przebija pierwsze miejsce obecnie i wynik nie dodany oczywiście aż płakać się chce...

http://obstawianie.com/foto/images/snake3.jpg

Szczerze? to mi się wydaje że nikt ma tej gry nie wygrać tylko ich fake konto ..
Ogólnie że najwyżej real user wygra może koszulkę albo jakąś gumkę do mazania i tyle ..

RE: Konkurs w snake - FireGifts.pl - 25-06-2013 15:26

(25-06-2013 14:54)bitu92 napisał(a):  Szczerze? to mi się wydaje że nikt ma tej gry nie wygrać tylko ich fake konto ..
Ogólnie że najwyżej real user wygra może koszulkę albo jakąś gumkę do mazania i tyle ..

Szczerze? to dobrze, że Tobie się tylko tak wydaje.

Odnośnie problemu "ryczy" - zwróćcie proszę uwagę na jego węża po lewej stronie - wąż znajduje się bezpośrednio na ścianie. A spojrzyjcie na mojego węża który chciał wjechać tak na ścianę - od razu skusiłem - wniosek ryczy przestawiasz ściany? Smile

[Obrazek: 19en8.jpg]

RE: Konkurs w snake - ryczy - 25-06-2013 15:36

Kur.xxx Kolego Vex zrób z 1000 pkt i zobacz co sie z gra robi jednej kulki nie ma od głowy i tak gra przymula ze to moja winna ? Waz boa zamienia sie w wężożółwia beka

Nie nie przetestowaliście tej gry a teraz macie pretensje. Jak jesteś taki mądry to powiedz czemu ten wynik zaliczyło

http://obstawianie.com/foto/images/snakexwx.jpg

Edit: jeszcze dodam ze jak waz może być bezpośrednio na ścianie skoro skusiłem specjalnie na tej ścianie bo mi się już grac nie chciało bo żeby taki wynik nabić trzeba grac z 1.3h taktycznie min. 1.15 agresywnie Smile, zwijając go raz po raz żeby było miejsce. raz prawa raz lewa i wisienka.

RE: Konkurs w snake - CMRR - 25-06-2013 15:37

hmmm a doczekam się sprawdzenia mojego wyniku i odpisania na e-mail? Czy macie PROgramistę i nie wie jak sprawdzić?

//edit
To jest tak jak z prizers dzieci wymyśliły sobie, że powyżej xxx nie da się zdobyć bez sprawdzania gry tylko opierając się na swoich pustych głowach (nie chce nikogo obrażać)Smile

RE: Konkurs w snake - bitu92 - 25-06-2013 18:58

(25-06-2013 15:26)FireGifts.pl napisał(a):  
(25-06-2013 14:54)bitu92 napisał(a):  Szczerze? to mi się wydaje że nikt ma tej gry nie wygrać tylko ich fake konto ..

Szczerze? to dobrze, że Tobie się tylko tak wydaje.

Odnośnie problemu "ryczy" - zwróćcie proszę uwagę na jego węża po lewej stronie - wąż znajduje się bezpośrednio na ścianie. A spojrzyjcie na mojego węża który chciał wjechać tak na ścianę - od razu skusiłem - wniosek ryczy przestawiasz ściany? Smile

[Obrazek: 19en8.jpg]
ojj nie tylko mi ;9
Ale jak już przeczytałeś temat to czemu nie odpisałeś na rzeczy dla konta standard do 99 zł ?

RE: Konkurs w snake - FireGifts.pl - 25-06-2013 21:31

Tak jak było pisane wcześniej(przez jakiegoś usera na tym forum) nie pisze od 1zł do 99zł tylko do 99zł - czytanie ze zrozumieniem się kłania.

RE: Konkurs w snake - CMRR - 25-06-2013 22:33

Ja tam nadal czekam na odpowiedź na moje pytanie...

RE: Konkurs w snake - bitu92 - 26-06-2013 13:24

(25-06-2013 21:31)FireGifts.pl napisał(a):  Tak jak było pisane wcześniej(przez jakiegoś usera na tym forum) nie pisze od 1zł do 99zł tylko do 99zł - czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Czyli co? Dla konta standard nagrody są od 60zł 80? , bo jak widze to tam są nagrody warte może 20zł .. Jesteście fake , tyle ode mnie

RE: Konkurs w snake - FireGifts.pl - 26-06-2013 13:33

(26-06-2013 13:24)bitu92 napisał(a):  Czyli co? Dla konta standard nagrody są od 60zł 80? , bo jak widze to tam są nagrody warte może 20zł .. Jesteście fake , tyle ode mnie

Pokaż punkt w regulaminie gdzie napisane jest, że nagrody np w dziale Standard na restocku muszą być warte 1zł ale również 99zł.

Szczerze możemy powiedzieć, że na tą chwilę do wszystkich nagród musimy dołożyć. Nie jest to łatwy bochenek chleba.

Odnośnie Twojego stwierdzenia, że "Jesteśmy fake" miło Nam ale jeszcze bardziej miło Nam będzie jak użytkownicy dostaną nagrody z restocku a na Twojej pięknej twarzy pojawi się niezadowolenie i zgrzyt ":(".