Wykonam prace na zlecenie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonam prace na zlecenie (/Temat-Wykonam-prace-na-zlecenie-71490) |
RE: Wykonam prace na zlecenie - mattw - 22-06-2013 17:03 Poziom ostrzeżeń za ? Czekam na wyjaśnienia bo żadnej wiadomości nie dostałem. (22-06-2013 17:01)Archiebald napisał(a): A co do sygnatury kolegi to też regulamin się kłania : Nie jestem pierwszą osobą, która posiada taki rozmiar i jakoś ich nie krytykujesz Pozdrawiam i spójrz na siebie. Cytat:Jako początkujący który robi bannery wykonane prawie jak w paincie , to nie powinieneś wgl się ogłaszać.. Czekam cwaniaku Grafikę wyślij poniżej, aż się pośmieje /yazir Poziom ostrzeżeń za pisanie post pod postem, poczytaj regulamin a później oczekuj wyjaśnień. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go. RE: Wykonam prace na zlecenie - bitu92 - 22-06-2013 17:06 Bo piszesz post pod postem -,- To się nazwa spam jak byś nie wiedział I taka rada dla ciebie , najpierw się naucz wykonywać grafike , potem możesz ją sprzedawać , bo jak dla mnie , jak i innych użytkowników tego forum , te prace to jest 0,5/20 .. Taki banner to miałem na informatyce w 5 klasie , i lepszy robiłem RE: Wykonam prace na zlecenie - mattw - 22-06-2013 17:08 (22-06-2013 17:06)bitu92 napisał(a): I taka rada dla ciebie , najpierw się naucz wykonywać grafike , potem możesz ją sprzedawać , bo jak dla mnie , jak i innych użytkowników tego forum , te prace to jest 0,5/20 .. Taki banner to miałem na informatyce w 5 klasie , i lepszy robiłem Grafika jest dobrze wykonywana, widocznie część osób nie odróżnia perfekcji od podstawy, a to już nie mój problem. Powtarzam : Czekam cwaniaku Grafikę wyślij poniżej, aż się pośmieje Mój temat, wstawiam w nim swoją grafikę i to co potafie. Dla twojej wiadomości zarobiłem już na swoim doświadczeniu ponad 50zł Nie chcesz to nie czytaj, jak masz problemy ze sobą to żegnam @yazir, miałem laga i post został zdublowany tak samo jakbyś nie zauważył i potem zmieniony bo nie ma opcji "Usuń" chyba coś trzeba tutaj poprawić ;/ RE: Wykonam prace na zlecenie - bitu92 - 22-06-2013 17:15 (22-06-2013 17:08)mattw napisał(a):(22-06-2013 17:06)bitu92 napisał(a): Dobrze wykonywana? Buhahahahhahahahahaaha Weź człowieku popatrz na to ze strony klienta ten szary niebieski wygląda jak z painta xd Do tego znaczek '!' jest z google RE: Wykonam prace na zlecenie - mattw - 22-06-2013 17:17 Nie skomentuje Ciebie bo nie czytałeś #1 posta. Z mojej strony, Żegnam! Czekam na twoje prace kolego Fakt, banner nie wyszedł mi lecz to z pospiechu i braku pomysłu. Swoje loga robię po kilka godzin. RE: Wykonam prace na zlecenie - Archiebald - 22-06-2013 17:17 Człowieku wcale cię nie krytykuje tylko mówię że masz dupną sygnaturę to raz ,a dwa to czemu twierdzisz że innych nie krytykuję? Co ty moje posty wszystkie czytałeś ? Jak chcesz to ci link dam na fp i będziesz moim fanem bo ja twoim raczej nie . Jak się komuś należy to hejtuje (zrewsztą nie bez powodu) , chcesz krytyki ? To proszę . Twoje prace są proste jak sex , byle gimbus jest w stanie takie coś stworzyć . Piszesz : "Grafika jest dobrze wykonywana, widocznie część osób nie odróżnia perfekcji od podstawy, a to już nie mój problem." , kurfa gdzie tam jest grafika ? Białe tło parę kropek i napisy . Padam na kolana daję 150 dolarów za twoją ciężką pracę . Wyskakujesz z jakąś gównianą grafiką i chcesz się wypromować gówno pokazując . Ty sam zaś jesteś strasznie przemądrzały i pyskaty i z twoim podejściem do sprawy to ciężko Ci będzie o zbyt na te Twoje PRO grafy . RE: Wykonam prace na zlecenie - mattw - 22-06-2013 17:20 (22-06-2013 17:17)Archiebald napisał(a): Człowieku wcale cię nie krytykuje tylko mówię że masz dupną sygnaturę to raz ,a dwa to czemu twierdzisz że innych nie krytykuję? Co ty moje posty wszystkie czytałeś ? Jak chcesz to ci link dam na fp i będziesz moim fanem bo ja twoim raczej nie . Powtarzam, za podstawę taka jaką wysyłam dostawałem nie jedne oferty Pozdrawiam RE: Wykonam prace na zlecenie - bios - 22-06-2013 17:21 @bitu92: Może lepiej doczytaj sobie co to jest spam, a co multipost. RE: Wykonam prace na zlecenie - Macieqx - 22-06-2013 17:28 Praca 1 Praca 2 Czas wykonania = 7 minut Screenshot : Sami porównajcie i zdecydujcie, w co prędzej byście weszli ? RE: Wykonam prace na zlecenie - Skipi - 22-06-2013 17:32 Lepsze sygny bym w gimpie kredką narysował bez rendera. |