Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie (/Temat-Zaklady-bukmacherskie-System-gry-30-40zl-dziennie-71380)

Strony: 1 2 3 4

RE: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - BukZaplac - 20-06-2013 21:55

Cytat:czyli Osoba B jak zaryzukuje 1000zł to musi sobie na uspokojenie kupić flaszkę za 20zł?Big Grin nawet o tym pomyślałeś w wyliczeniach Wink

Osoba B nie inwestuje jednorazowo 1000zł. To jest najwyższy próg stawki który w przypadku wygranej przyniesie zysk w kwocie około 700zł. Ja rzadko dochodzę do takich stawek grając systemem, przeważnie są to kwoty o wiele niższe.

Cytat:ja bym jednak prosił o dokładniejsze info bo zarobek od 40 groszy jest kwotą śmieszną ryzykując 100zł na buku

To jest minimalny próg, możesz zarobić 60zł, czego oczekujesz po inwestycji jedynie 100zł w zakład gdzie potencjalnie szanse na wygraną statystycznie wynoszą 33% że zyskasz 2x tyle? Grając systemem masz procentowo przynajmniej moim zdaniem dużo większe szanse na wygraną. To jest SYSTEM CIĄGŁY który przy dłuższej grze przynosi zyski, nie jest to rosyjska ruletka.

RE: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - yazir - 20-06-2013 22:43

To teraz ja Smile

Od strony estetycznej wszystko opisał już nitram.
Przejdźmy do konkretów. Robiłem suche kalkulacje na 5 meczach. Na 3 straciłem na 2 w teorii wygrałem. Ale co z tego skoro ogólnie grając za pieniądze był bym na minusie?
System składa się z 2 części, obstawianych zdarzeń oraz progresji, i nie ma co tego ukrywać że bez minimum 1000zł na start nie ma co się za to brać (o ile chcesz zarabiać te 30-40zł i mieć jakieś zabezpieczenie). No chyba że lubisz adrenalinę. Ale równie dobrze możesz stawiać "pewniaki" z kursami 1.03.
Warto też wziąć pod uwagę to że granie progresją nie zawsze jest mile widziane przez serwisy bukmacherskie.

RE: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - BukZaplac - 20-06-2013 23:03

(20-06-2013 22:43)yazir napisał(a):  To teraz ja Smile

Od strony estetycznej wszystko opisał już nitram.
Przejdźmy do konkretów. Robiłem suche kalkulacje na 5 meczach. Na 3 straciłem na 2 w teorii wygrałem. Ale co z tego skoro ogólnie grając za pieniądze był bym na minusie?
System składa się z 2 części, obstawianych zdarzeń oraz progresji, i nie ma co tego ukrywać że bez minimum 1000zł na start nie ma co się za to brać (o ile chcesz zarabiać te 30-40zł i mieć jakieś zabezpieczenie). No chyba że lubisz adrenalinę. Ale równie dobrze możesz stawiać "pewniaki" z kursami 1.03.
Warto też wziąć pod uwagę to że granie progresją nie zawsze jest mile widziane przez serwisy bukmacherskie.

Powiem tak, wybrałeś 5 meczy, to był twój wybór, jest to kluczowy czynnik w systemie, opisałem jak to najlepiej robić. Ok. Ciekawie w jaki sposób ty wybraleś owe spotkania ponieważ oferta jest uboga bo nie ma sezonu, przez ostatnie 48 godzin odbyło się sporo meczów (statystyki z serwisów z wynikami bo głównie takie mecze są na live) i tylko w bodajże 6 meczach zaistniała sytuacja w których przegralibyśmy pieniądze, były to kuriozalne ligi a ty trafiłeś aż 2 z tych 6 meczy? gdzie spotkań było z 70? Aż trudno mi uwierzyć Smile

System gry jest skuteczny, ale trzeba wiedzieć gdzie go zastosować, wybór 5 pierwszych lepszych meczy to w 90% porażka więc twoja symulacja może się mieć nijak do skuteczności systemu bo nie zastosowałeś się do wskazówek i założę się że nie sprawdzałeś granych meczy w danych ligach, jeżeli się mylę to mnie popraw na PW bo nie chcę mi się wierzyć.

Nie jest wymagane 1000zł, systemem gram od 5 miesięcy i nie mam żadnych problemów z bukami, one na to uwagi nie zwracają przynajmniej w moim przypadku.

RE: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - yazir - 20-06-2013 23:17

Nie mówię o ostatnich 24h... Tylko ok godzinę po tym jak dostałem system do oceny. I takich meczy jest jednak sporo więcej niż 3

RE: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - BukZaplac - 20-06-2013 23:30

(20-06-2013 23:17)yazir napisał(a):  Nie mówię o ostatnich 24h... Tylko ok godzinę po tym jak dostałem system do oceny. I takich meczy jest jednak sporo więcej niż 3

W ostatnich 48h było takich meczy 6-7 (w ligach w których się nie powinno grac według mnie i tego jak ja to oceniam) na 70-80 spotkań.

Moim zdaniem nie zastosowałeś się do najważniejszego czynniku w całym systemie - wyboru meczy i dlatego byś przegrał. Ale ok.

2 sztuki już poszły.

RE: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - duzypawel - 21-06-2013 08:10

zakupiłem poradnik. metoda prosta, na pewno skuteczna a to co piszecie o stawkach i zyskach...

wszystko zależy od tego jaką przyjmie się strategię Smile jeśli ktoś posługuje się taką progresją jak jest opisane to faktycznie - sporo może wygrać ale równie sporo ryzykuje ale można to obejść, stawkując z głową Smile ja zacznę od absolutnego minimum ryzyka - max 112 zł na 1 spotkanie, do wygrania 16 zł Smile jak będzie działało na dłuższą metę to trochę podbiję stawki Smile

ja na pewno skorzystam Smile

PS: obliczenia 'średniego zysku 3-40 zł dziennie' są wyciągnięte trochę z dupy Big Grin idąc tym tropem Polacy zarabiają średnio 5-500 zł na godzinę Smile

PS2: już się nie czepiam Smile

RE: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - BukZaplac - 21-06-2013 14:42

Ten zysk średni to jest oszacowane teoretycznie tylko.

Dzisiejszy kupon. Na czysto około 100zł. (ostatnie 9 meczy z rzędu = zarobek)

[Obrazek: 2s1b048.png]

Zapraszam zainteresowanych, ilość sztuk do sprzedaży jest ograniczona. Służę pomocą na start jeśli ktoś jest "niedoświadczony"

RE: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - ciemnebiznesy - 21-06-2013 16:29

Według mnie do grania z profitem nie potrzebne są żadne systemy, jedynie baczne obserwowanie aktualnej formy druzyn i tego, jak weszły w spotkanie. Najczęściej to wystarcza, by np. zauważyć czy spotkanie będzie underowe/overowe (a to gram najczęściej). W żaden sposób nie chcę negować poradnika użytkownika, sam z chęcią bym zobaczył cóż to takiego, ale poczekam jeszcze na recenzje innych użytkowników. Pozdrawiam. [Obrazek: QMpNUxy.png]

RE: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - BukZaplac - 22-06-2013 08:32

Ja sprzedaje mój system gry który przynosi mi takie i takie dochody..wiadomo że ktoś może grać to co mu się podoba i nie każę nikomu kupować.

3 sztuki poszły, 1 rezerwacja, została 1 sztuka.

W sprawie zakupu/rezerwacji pisać JEDYNIE NA PW!

RE: Zakłady bukmacherskie - System gry - 30-40zl/dziennie - BukZaplac - 27-06-2013 10:48

Odświeżam. Została 1 sztuka.