VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 17-06-2013 18:19 Dzień Drugi: (od założenia tematu tj. 15.06)
PPA ■ Podłączenie domeny pod nowy hosting. ■ Połącznie sił z Patryk0407 ■ Pozycjonowanie przez GSA Wpadło jedno pobranie z Egiptu. Kod: Today's download earnings $0.04 Kod: Yesterday total earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $3.20 Po obgadaniu spraw z Patryk0407 sądzę, że coś się w końcu uda i zarobi. Będziemy współpracować i działać na 2 lub 3 stronach. Project MMO: ■ Poprawianie opisów gier (to będzie prawie codziennie) ■ Dodawanie filmów (j/w) ■ Dodawanie zdjęć do galerii (j/w) ■ Linkowanie (j/w) RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 18-06-2013 18:22 Dzień Trzeci: (od założenia tematu tj. 15.06)
PPA ■ Leń, leń, leń, leń, leń. Pierdo*ony ze mnie leń. ■ DNS z mojej domeny wreszcie "działają". ■ Wspólnikowi coś wypadło i dzisiaj nic nie zrobiliśmy ■ Za chwilę się zabieram za robienie 5 kont na yt. Skończyło się na jednym koncie.. Limit na karcie wyczerpany. ■ Poszukiwanie sposobów na pkt w video-surfach by móc wypromować filmy. Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Yesterday total earnings $0.04 Kod: Month's total earnings $3.20 Zaprzestaje pisać o projekcie MMO - jestem laikiem, który pozycjonowaniem interesuję się od miesiąca (z hakiem), więc nie będę udostępniał moich działań. Dlaczego? By minąć się z bezsensowną krytyką a nauczyciela do pozycjonowania mam. Jest nim wspólnik z tego projektu. Po za tym nie widzę sensu by pisać o tym co codziennie na tym robię z prostej przyczyny - 90% to będzie to samo (linkowanie, poprawki opisów, uzupełnianie galerii). Jeżeli coś się ciekawego stanie, jakiś przewrot, ewenement - poinformuję Was o tym (chociaż i tak mało kto czyta te moje wypociny ) RE: VanKosiara - dziennik pracy - roniartur - 18-06-2013 19:56 Dawaj Piotrek, osiągnij swój cel! RE: VanKosiara - dziennik pracy - Squall112 - 19-06-2013 00:27 Takie gówno a wielu nowym w PPA napewno pomoże taki dziennik RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 19-06-2013 12:07 Wątpię by mój dziennik komuś nowemu pomógł.. Bardziej dziennie Djram'a pomoże innym, bo on TŁUMACZY jak pozycjonuję a ja MÓWIĘ że pozycjonuje. @roniatur Dzięki za motywację RE: VanKosiara - dziennik pracy - Squall112 - 19-06-2013 20:49 ale ile razy to robisz, jak często itd. itp. to pomaga wbrew pozorom I fajnie się w sumie takie coś czyta xd RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 20-06-2013 15:29 Przepraszam, że nie wstawiłem wczoraj dziennika. Dzień Czwarty: (od założenia tematu tj. 15.06)
PPA ■ Zrobienie bloga na bloggerze i promowanie go Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Yesterday total earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $3.20 Dzień Piąty: (od założenia tematu tj. 15.06)
PPA ■ Dodanie dwóch postów ■ Przeniesienie bazy danych na hosting ■ Dodanie 2 filmów na yt i powolne ich promowanie. Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Yesterday total earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $3.20 Słabo idzie. Na razie jest wiele pytań a mało odpowiedzi (mentor odpisuje 24h a ja chciałbym od razu wszystko robić bez dłuższej zwłoki). RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 22-06-2013 14:42 Dzień Szósty: (od założenia tematu tj. 15.06)
PPA ■ Nic nie robiłem, gdyż były urodziny kolegi i cały dzień mnie w domu nie było. Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Yesterday total earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $3.20 Dzień Siódmy: (od założenia tematu tj. 15.06)
PPA ■ Problem z blogiem. Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Yesterday total earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $3.20 Wiele pytań - mało odpowiedzi ciąg dalszy. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 23-06-2013 16:04 Dzień Ósmy: (od założenia tematu tj. 15.06)
PPA ■ Problem z blogiem ciąg dalszy a dokładnie to problem z MySQL. Po przeniesieniu bloga na innych hosting wywala mi błędy a po ponownym wgraniu backup albo jest to samo albo strona jest pusta. Gdyby nie 4/5 postów, które tam mam nie miały unikalnej treści już dawno bym zrobił nową bazę.. ■ Na blogu nic nie robię z problemów ale od paru dni a Google Analictis pokazuje mi 0 UU codziennie.. Kyrie, co jest do cholery!? Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Yesterday total earnings $0.58 Kod: Month's total earnings $3.78 Coś mnie strzeli. Czy tylko ja mam tak ciężką drogę do tych parudziesięciu złoty czy po prostu jestem idiotą, który nic nie umie? Chociaż wpadło jedno pobranie z USA za 0.58$.. RE: VanKosiara - dziennik pracy - gelmen - 23-06-2013 16:11 Sam podpis pod Tym wątkiem przekreśla Twoje zamiary. Mimo wszystko jednak życzę powodzenia. |