Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! (/Temat-Sklep-otwarty-dla-wszystkich-amerykaninow-nie-tylko-Z-List-ow-7086)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Burned - 15-05-2010 00:15

No dokładnie nie ma co liczyc na sklep, restocki i restocki zostały nic więcej.

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Magnus - 15-05-2010 07:33

By jeszcze coś z tymi cenami zrobili

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Tidus - 15-05-2010 07:44

Było by fajnie ,ale zaczynam w to watpic

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Damian` - 15-05-2010 09:02

A jakbym kupił sobie coś w sklepiku wysyłali by mi?

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - blackjoe - 15-05-2010 09:36

Niestety nie wysłali by ci Undecided

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - 7wgxfyx - 15-05-2010 10:53

ceny mają masakryczne , 34 tysiace ptz za xboxa he he z mojej znizki wyszlo 30 dolarów

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - GROM2012 - 15-05-2010 12:39

(15-05-2010 10:53)7wgxfyx napisał(a):  ceny mają masakryczne , 34 tysiace ptz za xboxa he he z mojej znizki wyszlo 30 dolarów

No niestety tak dobrze to nie ma. Zawsze musi być jakieś utrudnienie. CO prawda przegieli TROCHĘ z tymi cenami, no ale "cóż dorywać cóż zrobić" no ;]

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Bolt - 15-05-2010 14:47

Nie wiem czy wiecie ale teraz także użytkownicy INTERNATIONAL bez z-list mogą przeglądać sklep Wink

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Szyna - 15-05-2010 18:17

Jakby ceny były chociaż o połowe mniejsze to bym sie cieszył...

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - krzych91 - 15-05-2010 19:13

Czemu wy dalej macie takie podejście, że Lockerz to dobry wujek i rozdaje wam rzeczy za darmo? Czemu Wy liczycie, że za bezcen dostaniecie ipody itd? :/ Nie bądźcie tacy naiwni, no proszę was. Lockerz to SKLEP. Restocków wkrótce już też nie będzie. Ceny nie spadną, wybijcie to sobie z głowy. Punktami możecie jedynie obniżać sobie ceny, a nie brać wszystko co chcecie za darmo :/ No ludzie. Proszę was. Nie sądzicie, że zbankrutowaliby gdyby tak każdy z blisko miliona użytkoników zaczął sobie brać konsole, ipody itd? :/

SKLEP = WYDATKI PIENIĘŻNE

SKLEP LOCKERZ = WYDATKI PIENIĘŻNE - PTZ

to jest ta rewolucja Lockerz. Ja się bardzo cieszę, że Sklep już ruszył, bo planuje w nim robić regularne zakupy. Ceny są korzystne, bo amerykańskie. Towary są bardzo fajne, niespotykane u nas. A w dodatku mogę obniżyć sobie cenę głupimi punktami, które zdobyłem za klikanie w głupie ikonki i odpowiadanie na głupie dailies. Ci co liczyli, że za to dostaną Xboxa są zwyczajnie mądrzy inaczej.