Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Atak Hakerow Podajacych sie za Policje. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Atak Hakerow Podajacych sie za Policje. (/Temat-Atak-Hakerow-Podajacych-sie-za-Policje-70680)

Strony: 1 2 3

RE: Atak Hakerow Podajacych sie za Policje. - marcel_kk - 11-06-2013 07:58

(11-06-2013 06:47)bolo9797 napisał(a):  Ale z was wariaci Big Grin
Mialem kiedys cos podobnego ale w lewym rogu ze policja ble ble...
Samo zniklo ^^

Kiedyś...to widocznie było dawno, tylko sie cieszyc, że nie narobił wiekszych szkód.
Teraz ten wirus jest mocno zmodyfikowany i sieje sporo zamieszania,
nie jest łatwo go sie pozbyć, a jak masz watpliwości to poogladaj tresci erotyczne i mocno sie zdziwisz...

RE: Atak Hakerow Podajacych sie za Policje. - Mksuzi - 11-06-2013 22:06

No cóż. Zapewne ten wirusik siedzi w mało prestiżowych miejscach, ale obleganych przed głodnych " seksu ".

Licencjonowany Eset Smart Security nie dał by rady dziada wypędzić/wpuścić na kompa ?

RE: Atak Hakerow Podajacych sie za Policje. - separacja - 11-06-2013 22:35

To nie tylko na treściach erotycznych. Kiedyś, gdy moderowałem ligę haxballa taki virus wdarł mi się na forum, przez co zostało one uznane przez google jako zainfekowane, a sporej części osób z forum musiałem pomagać i przepraszać za problemy.
Jak widać, virusa możemy znaleźć tak naprawdę wszędzie, lecz antyvirus go nie przepuści.

RE: Atak Hakerow Podajacych sie za Policje. - marcel_kk - 12-06-2013 03:45

(11-06-2013 22:35)separacja napisał(a):  Jak widać, virusa możemy znaleźć tak naprawdę wszędzie, lecz antyvirus go nie przepuści.

Tu jesteś w dużym błędzie, u mnie Norton Internet Security 2013 i zaktualizowany Malwarebytes nie dały rady, to jest jakaś mega wredna odmiana trojana.