Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wmawiam sobie że nic nie zarobię - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Wmawiam sobie że nic nie zarobię (/Temat-Wmawiam-sobie-ze-nic-nie-zarobie-70461)

Strony: 1 2 3

RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - marcel_kk - 04-06-2013 10:47

@up, byłoby szałowo, 3 x P

RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - dawid327 - 05-06-2013 23:24

Nagrałem dziś filmik z działającym hackiem , zrobiłem do niego prostego bloga z linkami ,wrzuciłem na youtuba . Zobaczymy jakie będą efekty jest progres jutro postaram się wrzucić coś więcej .

RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - Nicktim - 06-06-2013 14:39

Hmm postaw sobie ultimatum. Albo bierzesz się za PPA i masz lux, albo zapier... do pośredniaka w poszukiwaniu pracy FIZYCZNEJ.

RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - Lusek - 06-06-2013 14:52

Działaj powoli i z głową. Dopracuj bloga ( pod każdym względem), następnie szukaj nisz i dodawaj wpisy. w miedzyczasie promuj bloga i później już samo pójdzie Smile

Off topic: Jak ja czytam, że niktórzy chcą zarabiać tyle żeby nie pracować.... oczywiście wszystkim tego życzę ale ten zarobek wiecznie trwać nie będzie raczej Smile

RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - kalutor - 15-06-2013 21:18

Wmawiasz sobie, że nic nie zarobisz; i ja się z Tobą w pełni zgadzam...

RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - danielkos83 - 15-01-2014 00:13

Zanim cokolwiek zarobiłem narobiłem się w cholerę nic nie wychodziło. Dopiero po czasie udało się. Nie wszystko przychodzi od razu. Ale z czasem zdobywa się wiedzę i jest coraz lepiej Smile