PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! (/Temat-PokerStrategy-com-50-za-friko-na-start-7031) |
RE: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - bastiaz - 16-05-2010 18:40 wpisz w google odpowiedzi do quizu to znajdziesz pisalem na gg ale nie odpisujesz RE: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - dawid327 - 16-05-2010 18:49 jak nie odpisuje napisalem do ciebie i czekam na odpowiedz ale nic nie dochodzi RE: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - dawid327 - 16-05-2010 20:08 Quzik zdany , także w najbliższym czasie zaczynam grę RE: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - bastiaz - 16-05-2010 20:19 powodzenia w grze RE: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - dawid327 - 17-05-2010 11:15 Dostałem kapitał początkowy 50 $ ale nie wysłałem skanu dowodu osobistego , ale doszła do mnie wiadomość od PokerStrategy żebym kontrolował swoją skrzynkę meilową bo mogą mi wysłać list z prośba o potwierdzenie tożsamości. Także mogę teraz grać normalnie za kasę i gdybym chciał wypłacić to mi wypłacą bez problemów?? . Czy dopiero gdy będę wypłacać kasę będą żądać skanu dowodu osobistego??. RE: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - Fallriv - 17-05-2010 13:54 Jeżeli masz już kasę to na 100% będziesz mógł wypłacić w przyszłości bez problemu. Być może Poker Room, który wybrałeś będzie chciał weryfikacji Twojej tożsamości w postaci skanu dowodu, aczkolwiek niekoniecznie No i Poker Strategy może też chcieć ten dowód z lekkim opóźnieniem. Tymczasem możesz śmiało grać. Powodzenia przy stolikach RE: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - dawid327 - 17-05-2010 15:17 Dzięki wielkie na razie jestem 1.5$ na minusie także muszę zajrzeć do tych poradników . Grałem z 4 h na najniższych stawkach i na razie przegrywam . Kurcze jednak trzeba mieć szczęście żeby trafić na dobre karty . Wiele rozdań pasowałem grałem te które wydawały mi się opłacalne ale mimo tego jestem na minusie , ale cóż to dopiero początek mam nadzieję że z czasem będzie coraz lepiej . Pozdro RE: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - Fallriv - 17-05-2010 16:15 Szczęścia raczej nie potrzeba, ale cierpliwości bo granie na najniższych stawkach bywa nudne Ale jak będziesz cierpliwy i będziesz grać tylko dobre karty będziesz wychodził na plus. RE: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - dawid327 - 17-05-2010 17:09 Polecasz granie na kilku stołach czy jest to raczej nie zalecane dla graczy z nie wielkim stażem. A mam jeszcze pytanko niskie stawki tzn jakie . Te 0.02/0.04 czy wieksze? ? RE: PokerStrategy.com - 50$ za friko na start! - Fallriv - 17-05-2010 17:46 Generalnie kilka stołów dla osoby, która wcześniej w pokera nie grała może się okazać zgubne, aczkolwiek z drugiej strony napewno unikniesz dzięki temu nudy i być może tylko na tym zyskasz. Spróbuj, może ogarniesz z 2/3 stoły naraz Stawki o których mowa to tzw. micro stawki czyli od 0,01/0,02 do ok. 0,25/0,50. Potem dopiero się zaczynają "niskie stawki":) Osobiście jednak polecam turnieje Sit'n'Go z niskim wpisowym (na Twoim etapie pieniężnym to wpisowe za 1$), są ciekawsze i nie idzie tak szybko zbankrutować. Oczywiście zanim zaczniesz je grać poczytaj o odpowiedniej strategii na turnieje |