![]() |
|
Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... (/Temat-Swiadomy-sen-Przezyj-cos-czego-nie-przezyjesz-normalnie-7030) |
RE: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - Razer - 15-05-2010 21:34 Dobry patent, ja już to robiłem i robię - teraz trudniejsza rzecz - OOBE
RE: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - Elhi4rd - 15-05-2010 22:31 Z OOBE mam że tak się wyrażę ch*!#rne problemy, trudno wejść w stan OOBE ;/...Niestety po migawkach, dostaje dreszczy i budzę się zlany zimnym potem :o. RE: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - sebastian43210 - 21-05-2010 08:55 moze i troche prawdy w tym jest.spróbuje i podziele sie przeżyciami... RE: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - Kalis - 22-05-2010 13:14 dużo trochę tego ale zobaczę jak się sprawdza
RE: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - paskur - 22-05-2010 22:09 Mi się często śni moja ukochana i to jest po prostu takie zajebiste i miłe, doznania jak w rl naprawde ![]() Heh zaczalem to czytac i dziwne to jest dla mnie, bo pisza o jakichs zegarkach, przelacznikach, takich zeczy nie ma, oddycac przez nos nie da sie bo to sie w glowie dzieje i takjakby nie ma kontroli nad rekami itd. RE: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - Sonybek - 06-06-2010 23:43 Od dziś zacznę testować jak mówicie że to takie fajne
RE: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - Xkoniak - 07-06-2010 18:57 A już czytałem to kiedyś.Często mam takie sny.Heh dziwne ale mam tak samo jak Kilol najwięcej te sny są związane z seksem. RE: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - Romzar - 21-06-2010 03:07 Raz miałem "częściowo" świadomy sen. Wyśniłem sobie wtedy górę kasy, a przez resztę nocy kombinowałem jak ją wyciągnąć do prawdziwego świata... RE: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - kamilk268 - 12-01-2013 22:15 pora przetestować ;p RE: Świadomy sen. Przeżyj coś czego nie przeżyjesz normalnie... - MrocznyKILL - 27-01-2013 11:18 Jak byłem młodszy bardzo często śniłem świadomie ale gdy zaczęła się praca obowiązki wszytko zanikło nawet nie pamiętam kiedy ostatnio miałem sen (tz. być był ale go nie pamiętam )Baaardzo dobry poradnik spróbuję. Oby udało się wrócić do świadomych snów. |