Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sedor - PPA Journey - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Sedor - PPA Journey (/Temat-Sedor-PPA-Journey-69985)

Strony: 1 2 3 4

RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 30-05-2013 15:30

no zrobiłem już tak i link się normalnie otwiera, ale zależy mi na tym, żeby otwierał się w nowej karcie Wink

Dzisiejszy zarobek: 13$. Xpokerface

RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 31-05-2013 23:01

Co dzisiaj zrobiłem:

- wrzuciłem nowy film na YT
- dodałem lajki do filmów i komentarze
- zrobiłem listę ok 10 nisz o dość małej konkurencji

Na dzień dzisiejszy mam tylko 2 posty na nowym blogu. Jutro mam zamiar dodać coś nowego i zlecić wykonanie fejków (nie chce mi się samemu w to bawić, wolę zająć się doborem nisz i promocją).

Dzisiejszy zarobek: 28$.

W końcu coś zaczyna się kręcić Cool

RE: Sedor - PPA Journey - kazik0o - 31-05-2013 23:48

można wiedzieć z czego wpływają obecne zyski ? nie chodzi mi o nazwe niszy tylko oto czy z jakiegos innego bloga, yt czy cóś innego Tongue

RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 01-06-2013 00:03

1. YT -> Strona -> plik PPA
2. drugiego sposobu nie mogę zdradzić, bo musiałbym zdradzić niszę

RE: Sedor - PPA Journey - Sp00n - 01-06-2013 07:37

Takie coś jak na forum.lockerz Tongue Powodzenia w zarobkach Smile

RE: Sedor - PPA Journey - roniartur - 02-06-2013 21:33

Ohohoho Sedor, co nie aktualizujesz ? Big Grin

RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 02-06-2013 22:29

Spokojnie, aktualizuję Wink Trochę ten weekend wybił mnie z rytmu i wczoraj nie dodałem zarobków. Z drugiej strony nie było się czym chwalić. Od 2 dni w ogóle nie wpadają mi pobrania z AWM, też tak macie?

Poza dodaniem jednego posta na bloga i reauploadnięciem filmu na YT nic wczoraj ani dzisiaj nie zrobiłem.

Wczorajszy zarobek: 4$.

Dzisiejszy zarobek: 20$.

RE: Sedor - PPA Journey - patryk0407 - 06-06-2013 20:25

Może jakieś odświeżenie? Big Grin

RE: Sedor - PPA Journey - kazik0o - 06-06-2013 20:42

Sedor ładnie to tak oszukiwać swoich czytelników Big Grin ? Miały być tutaj codziennie nowe posty a tu wieje pustkami Tongue

RE: Sedor - PPA Journey - Saw007 - 06-06-2013 21:08

(06-06-2013 20:42)kazik0o napisał(a):  Sedor ładnie to tak oszukiwać swoich czytelników Big Grin ? Miały być tutaj codziennie nowe posty a tu wieje pustkami Tongue

Sedor nie może teraz aktualizować tego tematu, ponieważ zatrudnił "programistę", który zawirusował mu laptopa swoim programikiem i teraz musi go naprawiać.