depozycjonowanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: depozycjonowanie (/Temat-depozycjonowanie-69191) |
RE: depozycjonowanie - Qwik - 11-05-2013 12:38 Chodzi mi o normalne tagi. RE: depozycjonowanie - Gamekiller - 11-05-2013 13:15 (11-05-2013 12:38)Qwik napisał(a): Chodzi mi o normalne tagi.No to mów jak @edit Nie "płakałbym" jeśli by był niżej ode mnie po skopiowaniu. A jest wyżej i ja na tym dużo trace :/ RE: depozycjonowanie - CreepyUploader - 11-05-2013 13:20 Po prostu lepiej ma wypromowanego bloga/nisze. Nie bój się będzie jeszcze 10 a nawet 100 osób, które skopiują Twoją niszę i wypromują się bardziej od Ciebie To jest normalne... nic na to nie poradzisz, po co się męczyć ? Nie lepiej Ci poświęcić czas na promowanie innej niszy/lepiej promowanie niszy, która Ci ukradli ? 'Udostępniasz np. fejka nielegalnego haka' - Dlaczego mieliby Ci ludzie nie kraść takiego pomysłu? RE: depozycjonowanie - Gamekiller - 11-05-2013 13:26 I tu trzeba sb radzić. Nie ogarniam tego zabardzo bo siedze w tym od niedawna. Moglibyście mi powiedzieć jak taką świerzutką nisze wypromować? Jak być wyrzej? Używałem GSA Ranker ale tylko przez 5 dni. Teraz tylko dodawac posty i pingowac za pomoca np. pingbom.com ? Chcialbym aby jakies nisze byly wysoko jeśli 1 stworzylem nisze bardzo potrzebną. RE: depozycjonowanie - CreepyUploader - 11-05-2013 13:30 Wyżej ... przywitaj się ze słownikiem @Topic Tak pinguj za pomocą pingbomb tak co 3 dni. Spójrz jak inni ludzie robią tagi(bardzo ważna rzecz) Rób/kopiuj od innych filmiki (zwiększają szansę, że ktoś sciągnie) Opisy, wygląd postów, stronki, fanpage itp. Kataloguj, promuj swoje nisze na stronach z grami. Masz dużo roboty, wybieraj (i nie myśl, że to wszystko) Pracuj i pracuj i cierpliwości. Edit: Oczywiscie backlinki itp, najlepiej idź do jakiegoś mentora, wszystko Ci wytłumaczy - polecam rozekrr. RE: depozycjonowanie - Gamekiller - 11-05-2013 13:38 Nie dostane bana od google? ( chodzi o pingowanie) Mówiono mi że tylko 1 raz temat pingować. A z tym katalogowanie i z preclami to podobno się nie opłaca. RE: depozycjonowanie - Qwik - 11-05-2013 13:44 Nie dostaniesz za pingowanie filtra. RE: depozycjonowanie - Gamekiller - 11-05-2013 13:48 @up Nie rozumiem :/ @topic Takie coś też coś daje aby blog był wyżej? http://cheekier.de/backlink.php RE: depozycjonowanie - ciamciaj - 11-05-2013 14:21 Dowal mu darmowych backlinkow mase. Co do pingowania to zbyt czeste wpływa, źle na bloga, bo google uznaje to za spam notifier. RE: depozycjonowanie - Gamekiller - 11-05-2013 14:56 A dawać w postach h1 i h2 ? Bo daje napisy z h1 i nwm czy dawac h2 czy cos da. Daje coś z tych wgl.? |