Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[sprzedam] Poradnik jak wypozycjonować bloga - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [sprzedam] Poradnik jak wypozycjonować bloga (/Temat-sprzedam-Poradnik-jak-wypozycjonowac-bloga-69179)

Strony: 1 2 3

RE: [sprzedam] Poradnik jak wypozycjonować bloga - yazir - 13-05-2013 16:16

Jako że dostałem ten poradnik do recenzji to:

Poradnik jest raczej metodą na zdobycie małowartościowego ruchu, to co opisuje autor nie ma wpływu na pozycję strony / wpisu w google (wyższa pozycja - większy ruch, a nie ruch zwiększający pozycję, działa to tylko i wyłącznie pod warunkiem ruchu z google z konkretnych fraz). Jest to sposób raczej do dorobienia paru groszy na CPM a nie do pozycjonowania. Ponadto metoda, jest opisana na forum o ile ktoś dobrze poszuka Smile
Wg mnie nie jest to poradnik warty zainteresowania.

RE: [sprzedam] Poradnik jak wypozycjonować bloga - miniek9090 - 13-05-2013 16:23

Pewnie nawalanie wejść przez te chińskie gó*** facepalm

RE: [sprzedam] Poradnik jak wypozycjonować bloga - Gittech - 13-05-2013 16:39

Sory sp00n ale jednak rezygnuje, yazir mnie przekonał /torl

RE: [sprzedam] Poradnik jak wypozycjonować bloga - Sp00n - 13-05-2013 16:58

Spoko, jak chcecie zachowam to dla siebie. Nie przez "chińskie gówno" !.

RE: [sprzedam] Poradnik jak wypozycjonować bloga - Damkofr - 13-05-2013 17:34

E nie o tym myślałem i nie o to mi chodziło. Nie wartościowy ruch nie jest mi do niczego potrzebny.
Chodziło mi o coś całkiem innego.
Dobrze że yazir jest obiektywnym tutorem.
Sorki spoon ale rezygnuję.

[sprzedam] Poradnik jak wypozycjonować bloga - surfer0700 - 26-06-2013 18:21

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.