Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! (/Temat-Turbopayplan-com-inwestycja-tylko-10-wyplaty-tylko-pomiedzy-uzytkownikami-69176) |
RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Szaman1644 - 11-05-2013 17:03 Ktoś ma już wypłatę z tego serwisu, bo jestem zainteresowany? RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - TwojPsycholog - 11-05-2013 17:14 Szamanie , napisałem na PW RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Szaman1644 - 11-05-2013 18:10 Gdzie wstawiłeś tą wypłatę, bo nigdzie jej nie ma? RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - bossos - 11-05-2013 18:21 Ja mam wypłate,nie chce mi sie wklejac,bo np uzytkownik Felek jest moim poleconym i mi zapłacił..zapraszam do nas RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Szaman1644 - 11-05-2013 18:23 A jakbym nikogo nie znalazł to mi się kaska nie zwróci??? Jak polega to na takim przepływie kasy to co serwis ma z tego? I czy jak zdobędę poleconego to czy jak on od razu wpłaci tą kaskę to ja już mogę ją wypłacić??? RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - TwojPsycholog - 11-05-2013 18:25 U mnie nie ma szans żeby ci się nie zwróciła . Mając duża grupę napewno ktoś powędruje do ciebie Serwis ma z tego że jest na samej górze czyli on ma z tego najwięcej.Wypłaty wpływają ci na konto.Możesz je wydać kiedy chcesz jednak gdy nie opłacisz drugiego poziomu wpłaty będą cię pomijać RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Szaman1644 - 11-05-2013 18:27 Hehe każdy pewnie tak mówi. No, ale jak coś to do ciebie i tak dołączę Z czego inwestowaliście Wy i z czego najbardziej radzicie? Gdzie mam szukać swoich poleconych? RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - TwojPsycholog - 11-05-2013 18:41 Znajomi,fora typu zarabiam.Ogólnie strony gdzie siedzi dużo ludzi.Oczywiście pomogę ci ich szukać.O resztę pisz na PW żeby nie zaśmiecać tematu RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Felek11 - 11-05-2013 20:00 Z tego się nie wypłaca! kase dostajesz od razu na swój procesor RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - pandorinium - 11-05-2013 21:18 Z czego program żyje?. Najprawdopodobniej admin siedzi na samej górze i dla niego im dłużej istnieje program tym lepiej. Gdzie szukać ludzi?. Ja np. twojegopsychologa znalazłem na skypie . Jak wpłacać? Tam gdzie ma konto Twój sponsor. Np. Ma konto na STP i PP to tam wpłać, albo niech założy Payza etc. To są kwestie do uzgodnienia. Najwazniejsze, że program jest nowy i ładnie działa. |