Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na ofertach pracy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Zarabianie na ofertach pracy (/Temat-Zarabianie-na-ofertach-pracy-69042)

Strony: 1 2 3

RE: Zarabianie na ofertach pracy - Max998 - 10-08-2013 21:12

Ja bawiąc się niegdyś w upload nie wrzucałem fake plików, tutaj się przyznaję bez bicia. Tongue
I dlatego nie zarabiałem - skończyłem z tym.

RE: Zarabianie na ofertach pracy - MixKosa - 10-08-2013 22:38

(10-08-2013 21:12)Max998 napisał(a):  Ja bawiąc się niegdyś w upload nie wrzucałem fake plików, tutaj się przyznaję bez bicia. Tongue
I dlatego nie zarabiałem - skończyłem z tym.

Jest wiele czynników które pozytywnie i negatywnie wpływają na to co udostępniasz, wszystko zależy od farta to tak jak w totolotka Lol

RE: Zarabianie na ofertach pracy - bosman - 10-08-2013 23:00

Powiedzmy sobie szczerze: wszyscy oszukujemy, i wszyscy pójdziemy do piekła impreza Nie ważne czy to na dzieciach, czy dorosłych. Oszustwo to oszustwo. I nie ważne, że być może legalne impreza

RE: Zarabianie na ofertach pracy - Max998 - 10-08-2013 23:30

Ja nie pójdę do piekła bo codziennie słucham Radia Maryja i telefonów o.Rydzyka z USA..
Wy się będziecie smażyć. beka

RE: Zarabianie na ofertach pracy - bosman - 10-08-2013 23:55

A ja sie wyspowiadam Smile A tak serio to chcialem napisac, ze glupio aby oszust A, pouczał oszusta B, że nie wolno oszukiwać Smile Ale nie uważam też, że to co robi duża część forum jest złe. To działa także edukacyjnie i ma male straty.Poza tym jest legalne (w wiekszosci).