Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dulcebank - Dobra Inwestycja - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dulcebank - Dobra Inwestycja (/Temat-Dulcebank-Dobra-Inwestycja-68972)

Strony: 1 2 3 4

RE: Dulcebank - Dobra Inwestycja - poverejay - 04-08-2013 20:34

Opłaca sie jak najbadziej. Jednak jak wiemy sa to programy podwyzszonego ryzyka. Tu o tyle jest ciekawie że działa od początku jak trzeba. Nie ma żadnych problemów. Podpierają sie tym ze inwestują w Forex , giełda itp. rzeczy ale w sumie dużo programów tym sie "podpiera". W ich przypadku wygląda na to ze realnie obracają Naszym kapitałem i nie jest to ściema - reasumując zarabiamy nie na wpłatach nowych uczystników (typ hyip, ponzi) ale na relanych działaniach firmy. Wiec w obecnym stanie moge szczerze polecić DulceBank.

RE: Dulcebank - Dobra Inwestycja - SweetSensi - 05-08-2013 09:55

a jak z prowizjami przy wpłacie i wypłacie ?

RE: Dulcebank - Dobra Inwestycja - kasass - 05-08-2013 12:49

chyba zainwestuje odrazu mozna ustawic przelewy automatyczne ??

RE: Dulcebank - Dobra Inwestycja - poverejay - 05-08-2013 15:21

Cytat:a jak z prowizjami przy wpłacie i wypłacie ?

Napewno nie ma przy wypłacie. Przy wpłacie nie mam pewności ale chyba również nie ma.

Cytat:chyba zainwestuje odrazu mozna ustawic przelewy automatyczne ??

Pierwszy raz słysze o takiej opcji. Jak Ci sie uzbiera kasa zlecasz ją do wypłaty recznie i jak narazie są "instant" od początku programu. Natomiast jak zaiwestujesz w któryś z planów to naliczenia są automatyczne 5 razy dziennie i przychodzą Ci powiadomienia na email.

RE: Dulcebank - Dobra Inwestycja - scibi - 08-08-2013 20:16

Powiadomienia nie dochodza juz na mail. Wyłaczyli ta opcje mimo to jest to jeden z top 3 moim zdaniem hyipów na ta chwile Wink

RE: Dulcebank - Dobra Inwestycja - SweetSensi - 08-08-2013 20:44

a mógłbyś ujawnić reszte z twoich top 3 Big Grin tak z ciekawości pytam Tongue

RE: Dulcebank - Dobra Inwestycja - dite-pl - 19-08-2013 06:52

Czy to już koniec DulceBank ?
Od 2-3 dni strona nie działa smutny

RE: Dulcebank - Dobra Inwestycja - kam100 - 19-08-2013 07:36

No Dulce jest już SCAMem 4 dni Tongue
Tylko fenka jakoś mi się teraz wydaje najlepszą opcją.

RE: Dulcebank - Dobra Inwestycja - poverejay - 19-08-2013 10:06

Tak niestety. Ponoć Służby Federalne sie nimy zajeły. Ile w tym prawdy nie wiem . Tak pisali. Szkoda..

RE: Dulcebank - Dobra Inwestycja - alvaro31 - 19-08-2013 21:22

zalezy od pakietu, masz 5, 6 lub 7 % dziennie