![]() |
Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) (/Temat-Darmowe-i-platne-typy-bukmacherskie-komentarze-mile-widziane-BLOG-68777) |
RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - sebens - 10-05-2013 17:50 Ja postawiłem na Podbeskidzie, zobaczymy, jak wejdzie to zacznę obstawiać Twoje Typy ![]() RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - Mksuzi - 10-05-2013 17:55 Również dziś ich obstawiłem. Na zejście do szatni pyknęli brameczkę, więc wszystko jest na dobrej drodze ![]() RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 10-05-2013 19:57 A jak nie wejdzie? :> RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 10-05-2013 20:50 Hohoho, ale nam się kurs trafił na GSW... Grają u siebie, przewagę psychiczną mają po swojej stronie, halę + mają szybką rąsię Curry'ego, który rzuca trójki z jednej nogi, MIAZGA.
Powodzenia! A od poniedziałku rusza blog tak jak i płatne typy.. RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 11-05-2013 12:03 (10-05-2013 20:50)badii napisał(a): a to peszek... passa zielona skonczona :< ale nie przejmujemy sie, + jest, gramy dalej! ![]() Na dziś polecam :
Trochę tych typów na dziś jest, ale przemyślane i zagrane! ![]() Powodzenia. RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 11-05-2013 22:28 (11-05-2013 12:03)badii napisał(a): Dzionek można uznać za udany, dlaczego? Wracając sobie z meczu mojej 'miastowej' drużyny - sprawdziłem LiveScore'a. Patrzę, a tam 59 minuta, Chelsea przegrywa 0-1 i jeszcze czerwoną kartkę ma w zapasie... Myślę sobie 'wyciągna jeszcze na 2-1'. Wchodzę za kilkanaście minut, kilka minut doliczone do końca meczu a tu Chelsea wygrywa 2-1, miodzio! over i win Chelsea wchodzi! GKS-u nie oglądałem, bo tak jak wyżej wspomniałem nie miałem okazji, lecz cieszy mnie to, że wygrywają ![]() ![]() W meczu Wawrinki obejrzałem 3 set. Podoba mi się ten chłopak! Obudzić się ze stanu 4-2 i wyciągnać na 4-6! jest MOC! ![]() Espanyol szybko objął prowadzenie, Real nie mógł się odnaleźć w pierwszej połowie. Kilka ostrych słów w szatni musiało polecieć i po przerwie od razu widzimy efekt. Brameczka na 1-1 i BTS siedzi. Zawiodła mnie jedynie Borussia ![]() ![]() +279j Kto skorzystał, ugrał trochę kaski! ![]() ![]() na dziś koniec, peace. RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - jackihno - 11-05-2013 23:16 Witam A podasz jutro jeszcze jakies typy . Jaki adres bloga ? Pozdrawiam Ps trzymaj tak dalej ![]() RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 12-05-2013 00:01 (11-05-2013 23:16)jackihno napisał(a): Witam Tak, oczywiście. Jutro przed południem postaram się podać kilka typów, które od siebie polecam. Późno już, kończę oglądać mecz Memphis i lecę spać, bo trzeba wstać wcześnie, polecić coś WAM Moi drodzy i pograć trochę w piłę na orliku. Adres bloga będzie podany w poniedziałek po południu, jak już wszystko ładnie sobie ułożę i 'dopiszę', to, co potrzebne. Dzięki za słowa otuchy, mam nadzieję, że dobre typy utrzymają się cały czas! ![]() RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 12-05-2013 10:18 A co mi tam, blog wyruszy troszeczkę wcześniej. ADRES : http://typynaszostke.pusku.com/ - wszystko jest tam ładnie opisane ![]() Tak jak obiecałem na dziś pojawi się jeszcze kilka typów, a od jutra ograniczę darmowe typy do 1, max 2. ![]()
MU to dziś wyjątek z tym kursem... Tyle na dziś, zobaczymy co z tego będzie! ![]() RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - TwojPsycholog - 12-05-2013 12:40 Zobaczymy co dziś wejdzie ![]() |