Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pliki, hacki i wszystko co jest z tym związane - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Pliki, hacki i wszystko co jest z tym związane (/Temat-Pliki-hacki-i-wszystko-co-jest-z-tym-zwiazane-68675)

Strony: 1 2 3

RE: Pliki, hacki i wszystko co jest z tym związane - Gittech - 03-05-2013 19:50

Ale kombinujesz...
W pierwszym poście nie pisałeś nic o hackach i cheatach na fb czy android tylko ogólnie, a ja Ci odpowiadam ogólnie:
Na wiele gier istnieją hacki/cheaty i to napewno nie jest ten 1%

Uważam, że dalsze prowadzenie tej dyskusji jest bez sensu, ponieważ żadna ze stron ie dowie się czegoś nowego. Takie wytykanie błędów do niczego nie prowadzi.

Co do tych hacków do gier na fb to powiem jedno: Być może jakieś istnieją i TY jako uploader ich na serwisy PPA, masz to utrzymywać. W internecie jest tyle fake, że wątpię by jakiś hacker zajmował się promowanie czegoś takiego i jeszcze oddawał za darmo.

RE: Pliki, hacki i wszystko co jest z tym związane - Vister81 - 03-05-2013 19:57

Nie no, ale słuchaj :

Od początku mówiłem o Facebookowych Hackach (no bo chyba jasne jest to, że PPA to w tych "90%" Hacki pod FB/Androida...), a nie o tych z gier pokroju CS/BF.
Wyjąłeś z kontekstu fragment mojej wypowiedzi, dlatego...

No ale cóż, może faktycznie mnie źle zrozumiałeś Wink EOT.

RE: Pliki, hacki i wszystko co jest z tym związane - Sp00n - 05-05-2013 12:38

Staranność wykonania przekłada się na zarobek tyle.